Rohkea koira luun nappaa

Etsin viime vuoden lopulla yrityksellemme yhteistyökumppaniksi uutta mainostoimistoa. Ruodin aihetta blogikirjoituksessa Nokia on huono referenssi. Olin ehtinyt haastatella muutaman suurehkon toimiston, kun sain tällaisen sähköpostin:

Hei,

luin tänään Ferroplan-blogistanne, että etsitte mainostoimistoa yhteistyökumppaniksenne. Aluksi ajattelin, että yhden naisen suunnittelutoimistoni on liian pieni yhteistyökumppani, mutta koska olen aika kova paiskimaan hommia, rohkaistuin kuitenkin tarjoamaan palveluksiani teille.

Minun yritykselläni ei ole ainakaan vielä suuria yrityksiä referenssilistoilla, enemmänkin pk-yrityksiä. Olen toiminut yrittäjänä kohta vuoden ja kokemusta on kertynyt niin sosiaalisen median puolelta kuin suurien messuseinien suunnittelustakin. Palveluvalikoimamme kattaa sosiaalisen median palvelut, kuvitustyöt, www-sivujen suunnittelut ja kaikenlaisten markkinointimateriaalien suunnittelut.

Kerron mielelläni lisää yritykseni toiminnasta ja vastaan kysymyksiinne mielelläni

Ystävällisin terveisin,

Marika Mäkinen

Two Dogs Design

 

Eihän tällaista rohkeutta voi jättää huomiotta. Tsekkasin työnäytteet ja pyysin Marikan Ferroplanille käymään. Juttelutuokiomme vain vahvisti käsitystäni rohkeasta ja idearikkaasta henkilöstä. Pian suunnittelimme ensimmäisiä töitä ja löimme lukkoon yhteistyösopimuksen. Two Dogs Designin näppäimistöstä ovat lähtöisin esimerkiksi Pitbull-työpaikkailmoitus ja joulukorttimme eri versiot.

Yhden naisen toimisto löi rohkeudellaan laudalta kaupungin kaksi suurinta mainostoimistoa! *hykertelee kämmeniään hieroen

Mahtavia ideoita on suunnitteilla tälle vuodelle. Odottakaas vaan!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.