Nolojen tilanteiden nainen vol 2.

Vuoden nolo teko -palkinto on nyt jaettu, enempää ehdokkaita kilpailuun ei tarvitse ilmoittaa. Viime viikolla tapahtunut episodi lyö laudalta kertaheitolla koko Nolojen tilanteiden nainen -pläjäyksen ensimmäisen osan.

Tapahtui seuraavaa. Toimistomme ilmastointi oli jälleen kerran epäkunnossa ja elokuun helleaalto näytti vihdoin saavuttaneen myös Pohjolan. Iltapäivän kahvitauolla päätin mennä ulos, istuin pääovemme eteen portaille kesäpäivää ihailemaan. Pian seuraani liittyi sihteerimme Tiina. Istuskelimme juttelemassa portailla, kun (mobiili)keskuspuhelin soi ja minä päätin lähimpänä, reippaana tyttönä vastata siihen. Puhelimessa oli asiakas, joka pyysi yhdistämään varaosamyyntiin. Näppäilin yhdistämiskoodin ja jäin odottamaan myyjämme vastaavan puhelimeen. Samaan aikaan ovesta selkämme takaa tuli ulos myyntijohtajamme Erkki, joka kumealla äänellä kysyi, saako seuraan liittyä. Tiina nauroi ystävällisesti ja sanoi, että totta kai! Minä huusin kovaan ääneen (puhelin yhä korvalla), että “Ovi kiinni, löyly karkaa!”, koska se kuvasi hyvin toimiston sisäilman tilaa.

Tässä kohtaa tajusin, ettei puhelimesta ollut vielä kuulunut hälyytysääntä, eikä se ollutkaan yhdistynyt myyjälle. Karmea kylmä hiki kirposi otsalleni, kun sanoin puhelimeen “Haloo?”.

Asiakas vastasi takaisin “Niin…haloo.”

Tässä vaiheessa Tiina nielaisi ison kulauksen kahvia väärään kurkkuun ja minä pahensin koko tilannetta yrittämällä selittää asiakkaalle, että ei me oikeesti olla saunassa, kun meillä on toimiston ilmastointi rikki ja me ollaan ulkona, se oli vitsi…

Asiakas totesi, että ei se mitään, vaikka me olisimmekin saunassa, ei hän ole niin ahdasmielinen. Minä totesin hyvin asialliseen sävyyn, että yhdistän NYT varaosamyyjälle.

Nolous, häpeä, kiusallinen tilanne… ei ole tarpeen millään tavalla kuvailla tuon puhelun jälkeisiä tunnelmia. Ainakin teimme lähtemättömän vaikutuksen asiakkaaseen!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Nolojen tilanteiden nainen vol 2.

  1. Hyvä Minna – pidä toi 🙂

    • Minna Patosalmi sanoo:

      Joo kiitos. 🙂 Tämä on kyllä taso, jota on vaikea ylittää.