Kuuma kolmekymppinen

En viittaa otsikolla tälläkään kertaa itseeni, vaan yritykseemme, joka juhlistaa tänä vuonna 30-vuotispäiviään. Onnea meille!

Juhlavuoden suunnitelmiin kuuluu paljon mahtavia juttuja, joista en voi olla ylitsepursuavasti intoilematta. Viime viikolla kuvattiin juhlavideota, josta näette alla olevassa kuvassa pienet maistiaiset. Vihjeenä voin sanoa, että tavoitteena on tehdä video, joka alkaessaan pudottaa juhlavieraat penkeiltään. Musiikki näyttelee koko showssa tietenkin merkittävää osaa.

 

 

Videon lisäksi suunnitteilla on varsinainen juhlatilaisuus, juhlavuoden esite ja muutamia kamppiksia Facebookiin. Ja mitään noista ei tietenkään voi hoitaa sinne päin, vaan täysi into päällä. Juhlapaikkana tulee toimimaan kevään aikana valmistuva teollisuushallimme uusi lohko, joka samalla tuo yhden kolmasosan lisää hallitilaa kasvavalle toiminnalle.

Tältä se näytti eilen klo 15.30. Ei tuosta paljon enää puutu! Varmaan vappuun mennessä suurin osa lumesta on jo poissa. Ja jos lattia ei ole juhlapäivänä valmis, pääsemme täysin autenttiseen rock-festaritunnelmaan mutaisessa maassa pyöriessämme.

Oikeastaan haluaisin pyytää neuvoanne. Millaisia kokemuksia teillä on yritysten juhlavuoden tempauksista? Onko joku jäänyt mieleen erityisen mahtavana tai huonona? Hyvistä itselleni tulee mieleen Tikkurilan 150-vuotisjuhlavideo, jossa koko henkilökunta jorailee Matin ja Tepon tahtiin. Vinkatkaa tänne päin, mitä ei ainakaan kannata tehdä tai mitä ehdottomasti pitää. Kiitos jo etukäteen!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin Kuuma kolmekymppinen

 1. Risto Utriainen sanoo:

  Onnea Kolmekymppiselle ja kasvu edelleen hyvässä vauhdissa. Eipä paljon kannata jäädä odottelemaan lumien sulamista, kun maailmalla tuntuu olevan kiire saada tuotteitanne. Aura paikalle lumet sivuun katto+seinät paikalleen laajennettu tuotantokäyntiin ja kun ikää mittarissa on 40 ja josko meno ollut yhtä kovaa, niin sitten pienen juhlistamisen aika.
  Rahat omistajille ja henkilökunnalle niin hyvä tulee.

  • Minna Patosalmi sanoo:

   Jes, kiitos paljon Risto! 🙂 Ihan oikea meininki; mitä turhaan jäädä odottelemaan lumien sulamista. Heti kun on katto päällä ja lattia alla, siirretään kamat, että saadaan lisää tilaa, se on varma. Juhlat pystytään pitämään sitten siinä sivussa, asiat tärkeysjärjestykseen.

 2. Lasse sanoo:

  Hienosti Teillä menee ja taottava on kun on sen aika. Onnea ja menestystä.

  Tietenkään ei voi olla muistuttmatta menestyksen keskellä, että on pidettävä mielessä mys tulevaisuuden mahdolliset haasteet. En kuitenkaan epäile, etteikö näitä olisi myös ajateltu.
  Muistan erään yritysjohtajan, jonka kanssa pitkään tein yhteistyötä. Muistutin silloin tällöin, että miten tulevaisuus kun kuitenkin jossakin vaiheessa kasvu ei ole samaa luokkaa kun nyt. No, toki tämän Yrittäjä ymmärssi. Kun hiljainen aika tuli niin se kuitenkin tuli yllätyksenä, ei vain ollut malttia valmistautua hiljaisempaan aikaan, vaikka si e oli kyllä mielessä, että menestyminen ei ole jatkuvaa.
  Tässä en tarkoita, että pitää ajatella pahinta mutta kun yritys kuitenkin haluaa huolehtia henkilöstöstä niin tätäkin on mietittävä joskaan ei tämä saa olla ensisijainen asia. On tämä monimutkaista…
  Kuten Minna kirjoitti, asiat tärkeysjärjestyksessä!

  • Minna Patosalmi sanoo:

   Paljon kiitos Lasse! Tällä hetkellä eletään siitä mukavaa aikaa, että näen nousukauden olevan tulossa aivan tuossa nurkan takana. Toisin sanoen ollaan menossa kohti parempia aikoja ihan niin kuin se Lontoon pörssin ennuste sanoi. Meillä on tapana satsata tuotekehitykseen hiljaisimpina aikoina niin, että kun nousu taas alkaa, ovat työkalut kunnossa. Talous menee ylös ja alas ja niitä nousuja ja laskuja on ollut meilläkin. Tärkeintä on luotto tulevaan ja omaan tekemiseen eli oikea asenne. Sen lisäksi oikeat sopeuttamistoimenpiteet tilanteen mukaan. Näillä mennään!

 3. Lasse sanoo:

  Ai niin vinkkejä Juhlaa,
  Yksi on varma, tehkää se koko porukan kanssa. Vähän historiaa, paljon tulevaisuutta ja miten henkilöstö on tuon mahdollistanut. Kun olette tuota 007 ajatsta pitäneet yllä niin kannattaa varmaan samalla mallilla….

  • Minna Patosalmi sanoo:

   Jes, tuo on hyvä kaava! 🙂 Olen ihan samaa mieltä, että oma jengi mukaan juhlaan ihan täysillä. 007-teema saa jäädä viime vuodelle, mutta lupaan, että menoa ja meininkiä riittää tänäkin vuonna!