Helmikuun hölötykset

Mihin hävisi helmikuu? Se vaan meni ja parin päivän kuluttua saa sanoa, että ensi kuun jälkeen on toukokuu. Tässä kuussa on pelastettu duuneja ja annettu niihin avaimia, valmistuttu EJ-ohjelmasta, väsätty uutta FerroNewsiä, aloitettu leuanveto-ohjelma, saatu pikavoittoja, muistettu ystävää, kannustettu Suomea ja kirottu Ruotsia. Paras antaa kuvien puhua.

Meikänainen pokkasi EJ-ohjelman tokarin helmikuun alussa. Voin suositella kaikille ja lisätietoja saa allekirjoittaneelta. Uusi ohjelma käynnistyy ilmeisesti jo tämän vuoden aikana.

Tuore EJ-ohjelmasta valmistunut patsastelee. Vasemmalla SSE&Hankenin Sari Salojärvi ja oikealla Seedin Johanna Parkkinen.

Tuore EJ-ohjelmasta valmistunut patsastelee. Vasemmalla Hanken & SSE:n Sari Salojärvi ja oikealla Seedin Johanna Parkkinen.

 

Viime vuotiseen tapaan osallistuimme Orimattilan omaan Avaimet sun duuniin -tapahtumaan, jossa vieraili noin 500 alueen oppilasta. Ehkä hitusen verran jäi taas valmistelut viime tippaan ja materiaaleja tilaisuuteen etsittiin edellisenä päivänä ja tapahtuma-aamuna mm. roskalavalta. Näin nätti siitä kuitenkin tuli!

Alihankintamessujen pinkit vermeet otettiin käyttöön häpeilemättä. Pinkki kuljettimenpätkä löytyi roskalavalta ja mustat satiinit ovat Bondin peruja.

Alihankintamessujen pinkit vermeet otettiin käyttöön häpeilemättä. Pinkki kuljettimenpätkä löytyi roskalavalta ja mustat satiinit ovat Bondin peruja.

Asd pinkki kuljetin

Lapsiraukat eivät huomanneet, kun äiti hiipi yöllä huoneeseen ja otti luvatta käyttöönsä kaikki pinkit pehmoeläimet. Hätä ei lue lakia.

 

Avainten antamisen lisäksi on pelastettu duuneja radiossa: linkit pariin viime jaksoon tässä, jos ne ovat jääneet kuuntelematta. Olen kuullut kritiikkiä ohjelmasta (sekä tv että radio) viime viikkoina. On arvostelu sitä, ettei ohjelma tarjonnutkaan mitään uutta ja ihmeellistä. Mutta hei; tällaisia me suomalaiset teknologiateollisuuden yritykset ja niiden edustajat vain olemme.

Uusi FerroNews ilmestyy tänä keväänä. Latvian vahvistuksemme, SIA Ferroplanin Kristaps Balcikonis kävi Ferroplanilla Suomessa luvallisesti vakoilemassa laadunvalvontatoimia ja muita tärkeitä tuotannon ja suunnittelun prosesseja. Kristapsin kuulumiset Suomen reissulta kuulemme uuden lehden ilmestyessä.

SIA Ferroplanin Kristaps mittailee maalipinnan vahvuutta Orimattilassa Ferroplanilla. FerroNews paljastaa, miten hänen oppimatkansa Suomessa sujui.

SIA Ferroplanin Kristaps mittailee maalipinnan vahvuutta Orimattilassa Ferroplanilla. FerroNews paljastaa, miten hänen oppimatkansa Suomessa sujui.

 

Urheilu on ollut eräs olennaisin osa helmikuuta. Meillä pyörähtää töissä lätkän alkaessa käyntiin hurja tulosveikkaus ja kappas, kun sieltä napsahti allekirjoittaneelle helmikuun pikavoitto nro 1 eli Suomi-Venäjä-matsin tulosvetovoitto.

Tämä on kevään kohokohta. Ja tänä vuonna kahdet kisat!

Tämä on kevään kohokohta. Ja tänä vuonna kahdet kisat!

 

Helmikuun pikavoitto nro 2 nasahti Avaimet sun duuniin tapahtuman aamuna, kun niittasin elämäni ensimmäisen sakon – Orimattilan Urheilutalon edestä. Ja siis täällähän ei ole lainkaan maksullisia parkkipaikkoja eikä parkkipirkkoja, joten tämä on kuin käänteinen lottovoitto. Tulos lätkäveikkausvoiton ja sakon jälkeen – 10 euroa.

Niinhän siinä sitten kävi. Kaikenlaisissa paikoissa on tullut parkkeerattua, mutta onneksi tämä tapahtui ihan kotinurkilla.

Niinhän siinä sitten kävi. Kaikenlaisissa paikoissa on tullut parkkeerattua, mutta onneksi tämä tapahtui turvallisesti kotinurkilla.

 

Ferroplanin omalla kuntosalilla käydään kaikenlaisia taisteluita. Joskus ne ovat sellaisia kuin kahdenkymmenen leuanvedon saavuttaminen tai sitten nyrkkeilysäkkiin ylettyminen.

Kuntosali - Ei rimpuloille.

Kuntosali – Ei rimpuloille.

Kuusiviikkoisen The 20 pull-ups challengen viikko 4. Tämän viikon jälkeen ollaan puolessa välissä. Juu, kyselkää vaan, että miten menee.

Kuusiviikkoisen The 20 pull-ups challengen viikko 4 on edessä ensi viikolla. Tämän viikon jälkeen ollaan puolessa välissä. Juu, saa kysellä, miten menee.

Maasta se pienikin. Hanskat kokoa L, aamupaino 15,1 kg. Vapise nyrkkeilymaailma!

Maasta se pienikin. Hanskat kokoa L, aamupaino 14,9 kg. Vapise nyrkkeilymaailma!

 

Katselin viime viikonloppuna, 22. helmikuuta takapihan lumihangen alta pilkistävää tuoretta liljan versoa. Tuli mieleen tämä:

Niiskuneiti oli löytänyt ensimmäisen rohkean krookuksen nenännipukan.

“Pannaan lasi sen päälle, siten se selviää kylmästä yöstä.”

“Älä pane”, sanoi Muumipeikko, “se selviää paremmin, jos sillä on vähän vaikeuksia.”

Tove Jansson: Taikatalvi

 

Näihin tunnelmiin: mainiota maaliskuun alkua! 🙂

P.S. Bloggari lomailee ensi viikon, palataan siis 12.3.!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.