Terveiset Alihankintamessuilta!

Vuoden isoimmat messut on taputeltu. Tarkoittaa siis että Alihankintamessut 2018 on  messuiltu syyskuun lopussa. Tänäkin vuonna osastomme E1000 erottui edukseen, tällä kertaa tulevaisuusteemalla. Oli teleportit sisäänkäynneillä, LED-valokiskot seinällä ja katossa, jättiscreen osaston keskellä sekä valoa hohtavat kalusteet. Otetaanpa pieni katsaus messu-urakkaan. Aiemmilta messuvuosilta meidät muistetaan tietenkin KesämökistäPinkeimmästä tehtaasta sekä Mustavalkoisesta maailmasta.

Maanantaina rakennettiin

Saavuin itse paikalle maanantaina puoliltapäivin (Hei, olen Hannes, uusi markkinointikoordinaattori, tästä lisää joskus myöhemmin).  Aloittelimme osaston kasaamista. Musta taustakangas ja LED-valot sekä jättiscreen oli toki jo asennettu paikoilleen. Rakennuspäivä sisälsi omalta osaltani logotarrojen liimausta kalusteisiin, teleporttitarpeiden kantamista, ihmettelyä ja osaston rakentajille soittelua. Hieno musta mattomme loppui nimittäin hieman kesken, betoni suorastaan paistoi osaston reunan lattiasta. Onneksi asia ratkesi jämäkällä keskustelulla messurakentajien toimistossa. Kun rakennushommat alkoivat olla paketissa iltapäivällä, huomasin että jo rakennuspäivänä osastomme herätti kiinnostusta. Pari herrasmiestä käveli hallien läpi vilkaisemaan meidän osastoamme, eivätkä messut olleet edes vielä auki. Aiempien vuosien maineenrakennus kantaa selkeästi hedelmää! Kuvassa Wiitta Oy:n Wille ja Hiomapojat Oy:n Mika rakensivat. Tyydyin valokuvaamaan ja dokumentoimaan tapahtumia.

Ferroplan messuilla

Ferroplan messuilla

Tiistaista torstaihin oltiin tulevaisuudessa

Sitten itse messuihin! Tiistaina oli rauhallisempaa, keskiviikkona vilkasta. Torstai oli näiden välistä. Jakotavarana olleet vesipullot ja hopeatoffeet kiinnostivat, kuten myös messuaktiviteettimme “Terveiset tulevaisuuteen”. Messukalusteemme hohtivat valoa. Kunhan ensin vain muisti käyttää valojen kaukosäädintä.

Ferroplan messuilla

Tältä puolestaan näytti messuosaston keskiständi sammmakkoperspektiivistä.

Ferroplan messuilla

Messuaktiviteettimme vaati tällä kertaa paperilentokoneen taittelua ja osumatarkkuutta. Uskomme että tällä tavalla terveiset tulevaisuuteen välittyivät varmasti. Tässä mallisuorituksen näyttää Outi, joka vastasi aktiviteetin käytännön toteutuksesta ja osastomme yleisestä toimivuudesta ja viihtyisyydestä. Toisiaan täydentävästä osaamisesta on aina hyötyä, sillä kerroin vielä hieman raakileen lentokoneidean Outille ja yhtäkkiä ihmiset jo heittelivätkin koneita muovilootaan. Näin se homma etenee.

Ferroplan messuilla

Jakotavarana olleet vesipullot istuivat komeasti teemaamme. Etiketin slogan keksittiin viikko pari ennen messuja.

Ferroplan messuilla

Messut onnistuivat jälleen kerran: luotiin uusia kontakteja, ylläpidettiin asiakassuhteita, saatiin näkyvyyttä ja pidettiin yllä Ferroplanin Alihankinta-mainetta. SUURI kiitos vielä kaikille, jotka olivat mukana ideoimassa, suunnittelemassa ja toteuttamassa sekä rakentamassa ja roudaamassa tämän vuoden messuja! Kiitos kuuluu myös messukävijöille! Tarina jatkuu taas ensi vuoden messuilla uusin visioin.

 

FERRONEWS on ulkona!

Messuilla jaoimme pitkään hiottua (ja himoittua) FERRONEWS-julkaisua, joka oli siis juuri tullut painosta ja on myös saatavana sähköisenä versiona. Lehti sisältää kaiken oleellisen tulevaisuudesta, kuten tulevien viikkojen lottonumerot. Mukana on luonnollisesti myös asiakasreferenssejä, uusien työntekijöiden esittelyä, sekä industrial mindfulness -kokemus. Älä ole rimpula, äkkiä siis lehteä selaamaan siitä!

FERRONEWS

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.