Pusketaanpa jälleenmyyjäverkostolla maailmalle!

Jos mielii omaa tuotettaan maailmalle, myynnissä tarvitaan usein hieman apua. Pallet Master -tuoteperhettä on puskettu maailmalle jälleenmyyntiverkoston avulla jo pidempään. Ferroplanin verkosto kattaa Euroopan, Kaakkois-Aasian ja nyt myös Pohjois- sekä Etelä-Amerikan. Lavapinoajia toimitetaan tasaista tahtia maailmalle, ja kattava jälleenmyyntiverkosto on tärkeä osa tavoitteiden saavuttamista. Vuositasolla myydään noin 40-50 Pallet Masteria.

Tämänhetkinen jälleenmyyjien maaluettelomme näyttää tältä: Viro, Latvia, Puola, Itävalta, Sveitsi, Ranska, Saksa, Hollanti, Espanja, Iso-Britannia, Kreikka, Meksiko, Yhdysvallat, Chile, Kazakstan, Vietnam sekä Filippiinit. Joskus jälleenmyyntiverkosto kasvaa kuin itsestään, joskus sen eteen pitää tehdä töitä.

Pallet Master -tuotepäällikkö Janne Kenttämaa: ”Jälleenmyyjien verkosto mahdollistaa myynnin ja markkinoinnin ympäri maailmaa. Jälleenmyyjät ovat paikallisia pitkään alalla toimineita yrityksiä, joilla on valmiit kontaktit asiakkaisiin. He myös tuntevat maansa tavat tehdä kauppaa. Suhteillaan ja ammattitaidollaan he tuovat kauppoja sekä liidejä, joihin meillä ei olisi muuten mahdollisuuksia.”

Ai niin: Pallet Master -tuoteperheestä löydät lisätietoa täältä. Jos haluat kuormalavat järjestykseen, työturvallisuuden kuntoon ja trukkiliikennettä vähemmälle, Pallet Master -lavapinoaja on ratkaisu.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *