Header_660px
pakkauspoyta_rajattu

Vapaa rullakuljetin nyt entistä nopeammin saatavilla

Ferroplanin kotimainen vapaa rullakuljetin on oikea valinta, jos haluat kestävän ja laadukkaista materiaaleista valmistetun kuljettimen. Tuotteemme on nyt entistä nopeammin saatavilla, minimitoimitusaika varastoitavilla rullapituuksilla on vain muutamia päiviä. Vapaan rullakuljettimen saa myös rullamoottorilla varustettuna.

Ferroplanin vapaa rullakuljetin on investointi laatuun ja kestävyyteen. 15 vuoden käyttöiällä laskettuna standardilaitteen vuosikustannukseksi jää vain muutamia kymmeniä euroja.

Tehostusta pakkauspöytäratkaisuihin

Vapaa kuljetin on integroitavissa vedollisiin kuljettimiin tehostamaan pakkauspöytätoimintaa. Kuvassa on esimerkki asiakkaalle toimitetusta pakkauspöytäratkaisusta.

Kiinnostuitko? Kysy lisää myynniltämme! >> Yhteystiedot

Jouheva tavaravirta Punkaharjun vaneritehtaalle

Ferroplan ja Plytec toteuttivat yhdessä ladontalinjan kuljettimineen Metsä Woodin vaneritehtaalle Punkaharjulle. Yhteisprojektissa ladontalinja tuli Plytecilta ja kuljettimet olivat Ferroplanin käsialaa. Tavoitteena oli saada viilupinkat kulkemaan ladontalinjalta esipuristimelle ja siitä eteenpäin kuumapuristimelle sekä aikaansaada kuljetinjärjestelmä, joka mahdollistaa viilupinkan pohjalevyjen käytöstä poistamisen.

- Yhdessä lähdettiin hakemaan tehtaan haasteisiin ratkaisua, johon saadaan toimivat kuljettimet ja tavaravirta nätisti rullaamaan, kertoo Plytecin teknologiajohtaja Tomi Virolainen yhteistyöstä.

>> Lue lisää
facebook twitter youtube instagram
Footer_660px
MailPoet