Header_660px
energialaitos-rajattu

Tutustu uuteen konttienergialaitokseen!

Ferroplanin uusin tuotekehityksen tulos on kontteihin rakennettu energiantuottolaitos. Liikuteltava laitos tuottaa hyötyjakeesta energiaa juuri siellä, missä hyödynnettävä materiaali syntyy tai missä energiaa tarvitaan. Laitoksella voidaan tuottaa 1 280 megawattituntia sähköä ja 6 400 megawattituntia lämpöä vuodessa, mikä vastaa jopa 320 000 energiansäästölamppua ja 440 pientalon vuosittaista lämmöntarvetta.

Laitos toimitetaan merikonteissa, ja sen on asennettavissa nopealla aikataululla. Se sisältää asetusten mukaisen savukaasujen puhdistuksen ja mittauksen, ja on etäkäytettävä. Energialaitos sopii hajautettuun energiantuottoon ja lähienergian hyödyntämiseen niille, joilla on energiaksi hyödynnettävää materiaalia tai tarve energialle.

Kiinnostuitko? Kysy lisää energialaitoksesta ja sen toiminnasta
energia-asiantuntija Joonas Anttila, puh. 040 2558 583, joonas.anttila@ferroplan.fi

Ferroplan esillä Unkarin Ökoindustriassa

Ferroplan osallistui näytteilleasettajana Budapestissa 8.-10.11. järjestetyille Ökoindustria-messuille yhteistyössä paikallisen ScytEnergyn ja lahtelaisen Nocartin kanssa. Osastollamme esiteltiin muun muassa kontteihin rakennettua energialaitostamme. Kiinnostusta uutta tuotettamme kohtaan riitti kiitettävästi, ja messujen jälkeen jatkamme suhteiden syventämistä potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Lisätietoja Ökoindustriasta: https://okoindustria.hu/en/
okoindustria_joonas

Uusia kasvoja Ferroplanilla

Alkusyksystä julkistamamme työpaikkailmoitukset ovat tuottaneet tulosta! Ylpeänä uusista rekrytoinneista esittelemme meillä hiljattain aloittaneet uudet työntekijät sähkösuunnittelija Reijo Lehtisen (vasemmalla) ja mekaniikkasuunnittelija Mikko Räsäsen. Tervetuloa taloon!
facebook twitter youtube instagram
Footer_660px
MailPoet