Ylätunniste

LATE-lajittelulaitos on edelläkävijä

Merkittävä tekijä Päijät-Hämeen Jätehuollon huikeassa 50 prosentin materiaalikierrätystavoitteessa on uusi LATE-lajittelulaitos Lahden Kujalassa. Kapasiteetiltaan 65 000 tonnin ja investoinniltaan 10 miljoonan euron laitos kykenee erottelemaan seka-, energia- ja rakennusjätteistä muovia, metallia, alumiinia ja kartonkia materiaalikierrätystä varten.

Päijät-Hämeen Jätehuollon kilpailutuksessa pääkoordinaattoriksi valikoitui Vimelco, jolle Ferroplan toimitti kuljetinratkaisut edistykselliseen jätteenlajittelulaitokseen.  Ferroplan valikoitui Vimelcon alihankkijaksi, koska yritykset olivat tehneet hyvää yhteistyötä mm. samankaltaisessa projektissa Kymenlaakson Jäte Oy:lle.

Lue lisää

---

Kavo Kerrin huoltotiimin logistiikka kuntoon tavaranostimella

Ferroplan toimitti keväällä 2017 Kavo Kerrille tavarannostimen kahden kerroksen välille. Kavo Kerr toimii Tuusulassa ja valmistaa hammaskuvantamisalan tuotteita. Tavaranostimen tehtävänä on nostaa lavatavaraa, korjattavia laitteita sekä komponentteja ja osia.

Kavo Kerrin tavoitteena oli löytää toimittaja joustavalla toimitusajalla ja jonka tuote hyödyntää käytettävissä olevaa tilaa eli vanhaa porraskuilua mahdollisimman hyvin. Ratkaisusta haluttiin myös turvallinen, helppotoiminen ja varma.

Lue lisää

---

Tervetuloa messuosastollemme C140!

Kutsumme sinut Yhdyskuntatekniikka 2017 -näyttelyyn päivittämään asiantuntemustasi, tutustumaan uutuuksiin ja tapaamaan kollegoita. Osastollamme voit tutustua virtuaalitodellisuuden kautta kohteisiimme, mm. PHJ:n Late-jätteenkäsittelylaitokseen! Kuulet myös luonnonmukaisesta pohjavedenpuhdistuksesta. Tutustu messukutsuun

Lisätietoja: toimitusjohtaja Minna Patosalmi, puh. 040 509 0771, minna.patosalmi@ferroplan.fi

Lue lisää messutiedotteesta: Pohjavedenpuhdistus onnistuu ilman kemikaaleja

---

Uusia ferroplanilaisia!

Huhtikuun lopulla Ferroplanilla on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Teemu Nikkanen on uusi myyntipäällikkö ja suhaa pyörien päällä ympäri Suomea asiakkaitamme palvelemassa. Päivi Nurminen puolestaan istuu Ferroplanin konttorilla Orimattilassa ja toimistosihteerin töidensä ohessa vastaa mm. yrityksemme puhelinvaihteeseen.