Ylätunniste

Pohjavedenpuhdistus onnistuu ilman kemikaaleja

Ferroplan on kehittänyt pitkään luonnonmukaista pohjavedenpuhdistusta ja omaa ns. Natwat-tekniikkaa. Menetelmässä rauta ja mangaani poistetaan vedestä monivaiheisesti hapettamalla, strippaamalla sekä suodattamalla biologisesti ja mekaanisesti. Prosessi toimii luonnollisesti ilman lisäkemikaaleja, mistä johtuen laitos on käyttökustannuksiltaan edullinen.

Prosessi parantaa merkittävästi veden haju- ja makuominaisuuksia sekä terveysvaikutuksia. Huuhteluvedet eivät sisällä haitallisia kemikaaleja tai niiden yhdisteitä, joten luonnosta raakaveden mukana pumpattu ainesosa voidaan myös palauttaa sinne.

Lue lisää

Lisätietoja: Cleantech Process Manager Jussi Pulliainen, Ferroplan Oy, puh. 0408380726, Jussi.pulliainen@ferroplan.fi

---

Muistathan messuosastomme C140!

Kutsumme sinut Yhdyskuntatekniikka 2017 -näyttelyyn päivittämään asiantuntemustasi, tutustumaan uutuuksiin ja tapaamaan kollegoita. Osastollamme voit tutustua virtuaalitodellisuuden kautta kohteisiimme, mm. PHJ:n Late-jätteenkäsittelylaitokseen! Kuulet myös luonnonmukaisesta pohjavedenpuhdistuksesta. Tutustu messukutsuun

Lisätietoja: toimitusjohtaja Minna Patosalmi, puh. 040 509 0771, minna.patosalmi@ferroplan.fi

---

Uusia ferroplanilaisia!

Huhtikuun lopulla Ferroplanilla on aloittanut kaksi uutta työntekijää. Teemu Nikkanen on uusi myyntipäällikkö ja suhaa pyörien päällä ympäri Suomea asiakkaitamme palvelemassa. Päivi Nurminen puolestaan istuu Ferroplanin konttorilla Orimattilassa ja toimistosihteerin töidensä ohessa vastaa mm. yrityksemme puhelinvaihteeseen.