Ylätunniste
palletmaster.fi

Uusi palletmaster.fi-sivusto avattu

Erityisesti kansainvälisten jälleenmyyjien toivomuksesta Ferroplan on julkaissut uuden sivuston, joka keskittyy lavapinoajan eli Pallet Masterin etujen käsittelyyn. Sivusto löytyy osoitteesta palletmaster.fi. Sivustosta on tehty myös englanninkielinen versio. Tiesitkö, että Pallet Master pienentää työtapaturmariskiä ja vähentää trukkiliikennettä varasto-oloissa?

Tutustu suosittuun tuotteeseemme:
palletmaster.fi

---

Ympäristöratkaisuista kertova Environmental Solutions Book uudistettu

Kiinteän jätteen käsittelyssä Ferroplan toimii kierrätyksestä ja lajittelusta aina kompostointiin saakka. Jotta toimittamamme upeat ympäristöratkaisut aukeaisivat myös asiakkaille, olemme uudistaneet suositun Environmental Solution Bookin. Kirjassa esitellään havainnollisin kaaviopiirustuksin 11 ratkaisua, jotka on toimitettu ympäri maailman. Uusia kohteita kirjassa ovat mm. Päijät-Hämeen Jätehuollon LATE-lajittelukeskus (case 6) ja Mäntsälän vedenpuhdistamo (case 11).

Tutustu esitteeseen

---

Ferroplanin kuljetinosaamista viedään Eurooppaan

Lahden ammattikorkeakoulun vetämä kansainvälinen BIOREGIO-hanke kokoaa biokiertotalouden hyviä käytäntöjä jaettavaksi ja hyödynnettäväksi eri puolilla Eurooppaa. Ferroplanin jätteiden lajitteluun liittyvät kuljetinratkaisut ovat mukana levitettävien käytäntöjen joukossa.

Lue lisää

 

---

Finpro julkaisi videon Ferroplanista

Suomi 100 -vuoden kunniaksi Ferroplan on Finpron mukana viemässä positiivista Suomi-kuvaa maailmalle. Finpro kuvasi videon Ferroplanin toimitiloista ja toimitusjohtaja Minna Patosalmesta kevään aikana. Eri yrityksistä kuvattujen videoiden tavoitteena on auttaa pk-yrityksiä kasvamaan ja menestymään kansainvälisillä markkinoilla.

Katso video