Miss Moneypenny löytyi!

Haimme elokuun lopulla yritykseemme toimistosihteeriä. Ilmoitus julkaistiin Etelä-Suomen Sanomissa ja www.mol.fi:ssä. Hakemuksia tuli 45 kappaletta, hakijoista 44 oli naisia ja yksi mies. Hakemukset olivat erittäin tasokkaita, taidolla ja tunteella laadittuja.

Neljänkymmenenviiden joukosta haastatteluihin pyydettiin kuusi hakijaa. Kohtasimme miellyttäviä, iloisia, reippaita, tyylikkäitä ja fiksuja ihmisiä, joiden väliltä valitseminen tuotti työtä.

Haastattelut sujuivat kitkattomasti, mutta mieleeni jäi, kun erityisen tyylikäs rouva istui vastapäätä ja vilkuili silloin tällöin jalkojani. Vähän ajan kuluttua huomasin, että suorien housujeni punttien alta pilkottivat sukat, joiden varsissa vilkutti hassu pörröhiiren kuva. Henkilöstöpäällikkö sai äkillisen yskänpuuskan. Kuviteltu talouspäällikön arvovaltani sai pienen kolhun, mutta haastattelu jatkettiin loppuun asti pokerinaamalla.

Viimeinen valinta perustui ominaisuuksien, koulutuksen ja kokemuksen monimutkaiseen yhdistelmään ja uskon tehneemme oikean ratkaisun. Yhden ihmisen valintaa himmentää vain se, että 44 hyvää tyyppiä jäivät valinnan ulkopuolelle.

Toivotan koko sydämestäni kaikille hakijoille onnea tulevaan ja kiitän kiinnostuksesta yritystämme kohtaan!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.