Idea ja kuinka se synnytetään

Luovuus prosessina kiinnostaa minua kovasti. Mainoksessa todetaan huolettomasti, että siitä se ajatus sitten lähti. Niin että mistä se ajatus sitten lähti? Oma prosessini menee jotenkin näin:

Syntyy tarve uudelle idealle. Pää on täysin tyhjä. Avaan puhtaan sivun Wordista. Pää on täysin tyhjä. Tuijotan vilkkuvaa pystyviivaa valkoisella sivulla. Pää on täysin tyhjä. Revin vähän hiuksia ja kävelen ympyrää. Pää on edelleen tyhjä. Kirjoitan jotain, pyyhin sen saman tien pois. Lopetan. Unohdan koko asian, menen kotiin, nukun yön yli. Herään aamulla aivot täysin jumissa. Kun haen postilaatikosta lehteä, idea syttyy kuin tähti taivaalle.

Jotain siis tapahtuu jopa minun päässäni koko ajan, vaikka en asiaa aktiivisesti työstä. Edellämainitulla tavalla syntyi idea uutta työpaikkailmoitustamme varten. Tässä on ensimmäinen vedos ideasta (pyydän anteeksi kaikilta, jotka oikeasti osaavat piirtää):

 

Kun idea pääsee osaaviin käsiin eli mainostoimistoon, siitä syntyy näin hienoa jälkeä:

 

Samalla julkistan uuden työnpaikan haun avatuksi, hakemukset tervetuloa!

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Idea ja kuinka se synnytetään