Pinkki, pinkimpi, PINKEIN

Pinkistä on kohkattu syksyn mittaan ja vihdoin pääsen paljastamaan teille Suomen PINKEIMMÄN tehtaan!

Kyseessä ei sentään ole oman tehtaamme muuntuminen possunpunaiseksi, vaan kyseessä ovat Alihankinta 2013 -messut Tampereella. Homma lähti liikkeelle, kun Wiitta Ky:n Wille Viittanen vinkkasi, että hänen messuosastollaan olisi tilaa tarjolla. Meikänainen tarttui tarjoukseen välittömästi ja ideointi alkoi. Lisäksi mukaan lähti kolme muutakin tahoa.

Nopeasti päädyimme siihen, että osastosta tulee täysi avoin. Pitkänmallinen (18 metriä pitkä) osasto toi mieleen linjaston, joten päätimme, että osastosta tulee “tehdas”. Kaikkien mukana olevien yritysten on helppo tuoda ja liittää tuotteensa tehdasympäristöön. Mutta tämä ei vielä riittänyt. Huomionherättäjä on toinen nimeni, joten kun joku ehdotti vitsillä pinkkiä huomioväriä, tarina alkoi saman tien elää omaa elämäänsä.

Palkkasimme teknisen muotoilun opiskelijat suunnittelemaan osaston taakse jättikokoisen lakanan, jossa pinkki tehdasmaisema jatkuu. Kaikki tuotteemme ovat tietenkin pinkkejä ja messuesittelijöiden vaatetus teeman mukaan, totta kai.

Mutta ei mennä vielä niin pitkälle. Ensin on lähetettävä kutsut. Pinkeissä kirjekuorissa, luonnollisesti.

Pinkeät, eikun pinkit kutsut

 

Lisää pinkkiä oli luvassa, kun aloin etsiä värikartasta juuri oikeaa pinkkiä laitteiden maalausta varten. Voittajaksi valikoitui RAL 4010, joka on kunnon rokkipinkki, eikä mikään vauvankalsarinpunainen. Värin tilaaminen ei ollutkaan ihan helppoa, koska sitä ei ilmeisesti teollisuudessa juuri käytetä (en ymmärrä miksei), mutta lopulta se löytyi. Kuljettimista tuli näin mahtavannäköiset:

Pinkeät, eikun pinkit kuljettimet

 

Eikä tässä vielä kaikki. Osastolla tullaan näkemään mieletön määrä pinkkejä tuotteita, esittelijöitä ja muuta rekvisiittaa, joita tässä ei vielä näy. Mahtavan menon lisäksi tarjolla on mm. pientä trukilla-ajokisaa. Seuraava tehtäväni on päättää, mistä hankimme messujen sisäänkäynnin viereen lipputangon. Ai mitä vartenko? Tangon ympärille tulee tietenkin yhdeksän metriä korkea pinkki tehtaanpiippu toivottamaan vieraat tervetulleiksi osastollemme.

Eikä siinäkään vielä kaikki. Teemamme ja esiintymisemme messuilla tulee herättämään huomiota pelkällä ulkomuodollaan, mutta se on vasta 24.-26. syyskuuta. Sitä ennen olemme jo ehtineet herättää pahennusta sähköisellä messu-uutisellamme, jonka pinkeää taustakuvaa uutisen laatinut taho ei ilman Tampereen Messujen lupaa suostunut julkaisemaan.

Näillä mennään. Tuletko moikkaamaan messuille?

P.S. Osastomme on upouudessa hallissa oleva E1000.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

14 vastausta artikkeliin Pinkki, pinkimpi, PINKEIN