Etukuva

Ratkaisut

> Ferro Conveyor Solutions

Ferroplan Oy suunnittelee ja valmistaa kuljetinratkaisuja. Meiltä löydät erilaiset kuljettimet, kuten hihnakuljettimet, ketjukuljettimet, rullakuljettimet, kouruhihnakuljettimet ja ruuvikuljettimet. Tuotteemme räätälöidään asiakaslähtöisesti toimiviksi kokonaisuuksiksi. Lisäksi meiltä löytyy siirtolaitteita integroituna kuljettimeen.

Ei mitään rimpuloita!

Jos olet joskus kantanut painavia ostoksia muovikassissa, josta katkeaa kahva, tiedät jo saman minkä me: Pettämätön kuljetinratkaisu on sujuvan arjen välttämättömyys. Siksi mekään emme pidä rimpuloista.

Kuljetinratkaisumme ovat aina kestäviä ja luotettavia, mutta myös jatkuvasti yhä älykkäämpiä. Räätälöity tuotekehityksemme keskittyy automaation lisäämiseen jokaisen asiakkaan liiketoimintahyötyjä ajatellen. Materiaalivirtojen varma liikkuminen on aina kantava johtoajatuksemme kaikessa tekemisessä.

Ferroplan haluaa olla kuljetinratkaisuiden Ferrari. Ei enempää eikä vähempää.

Mekaaninen metsä- ja sahateollisuus

ESISUUNNITTELU VARMISTAA PROJEKTIN ONNISTUMISEN

Saksilavat teollisuuskäyttöön

Jouheva tavaravirta Punkaharjun vaneritehtaalle

Levypyörän toiminnot rullaamaan

Levypyörä on Lahden Nastolassa sijaitseva pyöräosaaja ja teräksen asiantuntijayritys. Ferroplan toimitti hiljattain yritykselle L-kirjaimen muotoisen kuljetinlinjaston, johon kuuluu kuljettimien ja kääntöpöydän lisäksi Levypyörän hankkima purkuyksikkö. Linjasto toimitettiin Levypyörän maalaamon purkupäähän.

LATE-lajittelulaitos on edelläkävijä

Merkittävä tekijä Päijät-Hämeen Jätehuollon huikeassa 50 prosentin materiaalikierrätystavoitteessa on uusi LATE-lajittelulaitos Lahden Kujalassa.Kapasiteetiltaan 65 000 tonnin ja investoinniltaan 10 miljoonan euron laitos kykenee erottelemaan seka-, energia- ja rakennusjätteistä muovia, metallia, alumiinia ja kartonkia materiaalikierrätystä varten.

Kavo Kerrin huoltotiimin logistiikka kuntoon tavaranostimella

Ferroplan toimitti keväällä 2017 Kavo Kerrille tavarannostimen kahden kerroksen välille. Kavo Kerr toimii Tuusulassa ja valmistaa hammaskuvantamisalan tuotteita. Tavaranostimen tehtävänä on nostaa lavatavaraa, korjattavia laitteita sekä komponentteja ja osia.

KalusteMuovi Virtala: Tuotannon jatkolaajennus suunnitelmissa

Ferroplan toimitti tammikuussa 2016 KalusteMuovi Virtalalle muovilevyjen automaattisen varastointijärjestelmän. Sahaustyöpisteen yhteydessä langattomasti toimiva järjestelmä pitää sisällään alipainenosturin, siirtovaunuportaalin ja 90 varastopaikkaa.

Valio: Tehokkuus lisääntyi jopa 20 prosenttia

Asiakkaan toiveissa oli mahdollisimman yksinkertainen, huoltoystävällinen ja käytössä turvallinen vaunukkokuljetinratkaisu Riihimäen meijerille. Ferroplan tarjosi joustavan järjestelmän, jossa turva-aita on koko matkalta avattava.

Meiltä myös yksittäiset kuljettimet nopeasti

Ferroplan toimittaa yksittäiset hihna-, ketju- ja rullakuljettimet alkaen muutaman päivän toimitusajalla. Kysy lisää!

Hihnankeskittäjä - Center Master

Ratkaisemme hihnan sivuunajautumishaasteesi

Lavapinoaja – Pallet Master

Pinoa, pura ja säilytä kuormalavat Ferroplan Lavapinoajassa.

Nokian Raskaat Renkaat: Tuottavuus nousi jopa 10 prosenttia

Työturvallisuus- ja laatuparannusten lisäksi Nokian Raskaat Renkaat nosti Ferroplanin toimittamalla rengasaihiovaraston järjestelmällä ristikudostuotannon tuottavuutta jopa 10 prosenttia. Myös varastonhallinta parani merkittävästi.

Pakkauslinjan nostot vähenivät 50 prosenttia

Ferroplan toimitti pakkauslinjan kuljettimet suomalaiseen komponentteja valmistavaan yritykseeen. Uuden pakkauslinjan myötä työturvallisuus lisääntyi ja komponenttien nostot vähenivät 50 %.

SKS Group: Keräilylinjasto tehostui ja tilantarve lähes puolittui

Ferroplan toimitti muovilaatikoiden kuljettimet Vantaalle SKS Groupin komponenttien keräilylinjastoon. Toimitus liittyi pientavarakeräilyn uudistettuun varastojärjestelmään, johon kuului oleellisena osana myös investointi varastoautomaatteihin.

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.