Etukuva

Presona valitsi Ferroplanin jälleenmyyjäksi

Ruotsalainen paalainten valmistaja Presona on valinnut Ferroplanin Suomen jälleenmyyjäkseen.

Mitä Presona tekee pähkinänkuoressa?

- Olemme yksi maailman johtavista paalaimien suunnittelijoista ja valmistajista, joilla on esipuristustekniikka, joka mahdollistaa useimpien materiaalilajikkeiden tehokkaan paalaamisen - paperista ja muovista kotitalous- ja teollisuusjätteisiin. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös pneumaattiset jätteidenpoistojärjestelmät grafiikkateollisuudelle, paperi- ja pakkausvalmistajille sekä kotitalousjätteen lajittelulaitoksille, kertoo  Presonan Suomen myyntipäällikkö Hane Tschirpke.

Miksi paalaimet ovat huipputuote?

- Presona on tehnyt paalaimia 1940-luvulta ja 1960-luvulta lähtien olemme olleet edelläkävijöitä paalainten prespress-laitteissa, joita on siitä lähtien kehitetty. Prepress-tekniikka luo yhtenäisiä, suuritiheyksisiä paaleja. Lisäksi se vähentää kuljetuskustannuksia ja käyttää huomattavasti vähemmän tehoa kuin tavanomaiset paalaimet, joten se on suosittu asiakkaiden valinta yli 65 maassa ympäri maailmaa.

Miksi valitsit Ferroplanin kumppaniksi Suomessa?

- Presonalla ei ole vielä Suomessa jakelijoita, ja haluamme arvioida mahdollisia kumppaneita. Koska Ferroplan suunnittelee ja rakentaa laitteita kierrätykseen ja jätteiden käsittelyyn, Ferroplan kuulostaa hyvältä kumppanilta meille. Kuten Presona Ferroplan on myös kansainvälinen yritys, jolla on maine korkealaatuisista tuotteista. Lisäksi Ferroplan on osoittanut suurta sitoutumista Presonaan työskentelemällä tuotteidemme kanssa.

 

Kuinka näet kahden yrityksen yhteiset tavoitteet ja arvot?

- Haluamme ennen kaikkea kasvattaa myyntiä Suomessa. Ferroplanilla on myös mielenkiintoisia teknisiä ratkaisuja ja toimitilat niiden rakentamiseen. Nämä tekijät hyödyttävät nykyisiä asiakkaitamme.

Kuinka tämä yhteistyö voi hyödyttää asiakkaitamme?

- Voimme luonnollisesti yhdistää Ferroplan- ja Presona-tuotteet! Paalainasiakkaat saavat myös yhteyden omassa maassaan, mikä puolestaan ​​helpottaa ja nopeuttaa palveluiden saatavuutta ja ympärivuorokautista tietoa paalaimista suomen kielellä. Tulevaisuudessa Presona-paalain asiakkaat saavat myös paikallisen palvelukumppanin Ferroplanista. - Odotamme innolla tätä yhteistyötä!

 

Tutustu Presonan tuotteisiin!

https://presona.se/en/

Hannes_tschirpke

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.