Etukuva

Haluamme olla Paras (ratkaisu)

Olipa kerran ahkera kuljetinratkaisuiden visionääri nimeltä Pentti Patosalmi, joka työsti erästä kauppaa ja sai lopulta asiakkaalta puhelun: Ferroplan oli voittanut kaupan. Asiakas perusteli valintaa kertomalla, että Ferroplanin tarjous oli samanhintainen kuin kilpailijan, mutta ratkaisu oli ollut parempi.

Tämä tarina Ferroplan Oy:n perustajan tekemistä kaupoista on tosi. Siitä juontuu kirkas tavoite, jonka eteen haluamme joka päivä tehdä työtä. Tavoite, joka ohjaa tekemistämme: Haluamme tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Visiomme on kaikessa yksinkertaisuudessaan OLLA PARAS RATKAISU.

Ferroplan haluaa olla erilainen

Toisen polven perheyritys Ferroplan Oy on Suomen johtava kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys. Lisäksi Ferroplan tarjoaa ratkaisuja kiinteän jätteen käsittelyyn ja varmistaa aina laitteidensa ylläpidon Ferro Care -huollolla.

”Kun teet eri tavalla kuin toiset, teet sen paremmin kuin muut”, sanoo Ferroplan Oy:n toimitusjohtaja Minna Patosalmi. Isänsä Pentti Patosalmen vuonna 1983 perustama yritys on kasvanut vuosikymmenten aikana alansa suomalaiseksi markkinajohtajaksi, joka tuottaa innovatiivisia kuljetinratkaisuja ja katsoo rohkeasti tulevaisuuteen. Orimattilassa sijaitsevan pääpaikan lisäksi yrityksellä on komponentteja valmistava yksikkö Latviassa, Jelgavassa.

Ferroplanin ilmoituskanava mahdollistaa Ferroplanin henkilöstön ja sidosryhmien esittää kysymyksiä ja nostaa esiin toimintaan liittyviä epäkohtia. Haluammekin kannustaa ilmoituskanavan käyttöön kaikissa väärinkäytösepäilyissä.
Ilmoituskanavan palvelun tarjoaa ulkopuolinen kumppani, Keskuskauppakamari.

https://ferroplan.ilmoituskanava.fiTiedotteet

Näytä lisää...

Kiitos mielenkiinnostasi Ferroplanin tuotteita kohtaan!
Mistä aihealueista olet kiinnostunut?

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme yhteydessä mahdollisimman pian.