Juhlajuonia osa 1: Video

Hurraa! Vihdoin pääsen hehkuttamaan teille kaikesta 30-vuotisjuhliin liittyvästä! Puolen vuoden mittaiseen suunnittelujaksoon on mahtunut epätoivon hetkiä, paljon venymistä, huonosti nukuttuja öitä, stressireaktioita ja ennen kaikkea onnistumisen iloa, joka pyyhkii pois kaiken edellämainitun.

Juhlavideon suunnittelu alkoi hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Kilpailutin sopivan määrän videon tekijöitä ja pisimmän korren veti Kustannusosakeyhtiö Koivuniemen jengi, jonka kanssa pääsimme nopeasti samalle aaltopituudelle. Parasta diilissä oli se, että saimme samalla oman biisin, joka on siis vain meitä varten sävelletty.

Juhlien teema valikoitui heti alussa nopeasti: Musiikki ja metalli. Kun teemaa vietiin vähän eteenpäin, pehmeni metallinen rock enemmän koko kansan rockiksi, mutta särmikkäästä musiikista ja asenteesta ei luovuttu. Kitaransoittoharrastukseni kautta juhlien symboliksi otettiin kitara, joka toistui kaikissa juhlien materiaaleissa: koristeissa, ilmapalloissa, ruokailussa, painotuotteissa jne. Näistä saatte myöhemmin kuvien kanssa aivan oman postauksen!

Video ja musiikki päätettiin tehdä sellaisiksi, ettei haukotuksia videon katsomisen aikana näkyisi. Ei mennyt pitkään, kun suunnitelma sähkökitaroista ja lentämisestä oli valmis.

Kuvauspäivä oli helmikuinen ja kylmä. Pahin mahdollinen flunssa-aalto riepotteli Suomea ja myös meidän perheemme sai siitä osansa. Koska pidin stressitasoni koko ajan mukavan korkeana, en itse joutunut lasarettiin, mutta molemmat pienet poikamme sairastivat juuri silloin keuhkokuumeen. Kiitos lähellä olevien isovanhempien ja aktiivisen puolison, lennossa vaihtuvien sairaalavahtivuorojen välissä video saatiin kuvattua. Mother of the year -palkinto tosin taisi livetä taas askeleen kauemmaksi. (Sairaalassa kysyivät mieheltä, että pitäisikö lapsen äidille ilmoittaa, että poika joutuu jäämään sairaalaan yöksi ja kysyivät vielä perään, että oletteko väleissä, kun ei äitiä näkynyt sairaalassa kuin vasta puolen yön aikaan).

Omat tuskani turvavaljaiden varassa roikkumisesta johtuen tuntuivat pieniltä ja hetkellisiltä kaiken muun tapahtuneen valossa. Video saatiin kuvattua ja ehdin vielä ajoissa apteekkiin hakemaan lapsille lääkettä.

Tässä se on, Ferroplanin 30-vuotisjuhlavideo, ROCK!!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

11 vastausta artikkeliin Juhlajuonia osa 1: Video

 1. Saija sanoo:

  HUIKEAN hieno video!! Go Minna!!

  • Minna Patosalmi sanoo:

   Ha haa, tuhannet kiitokset!! 🙂 Oli hauskaa myös tehdessä!

 2. Tiina sanoo:

  Huiiii! Villii ja väkevää menoa 🙂

  • Minna Patosalmi sanoo:

   No nii-i!! Enkä ehtinyt edes miettiä, pelottaako, kun kamerat kuvasivat ja homma piti saada purkkiin.

 3. Tepa sanoo:

  Hienoa jälkeä, toteuttaja firmalla tosin hiukan hämmentävä tausta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kustannusosakeyhti%C3%B6_Koivuniemi

  • Minna Patosalmi sanoo:

   Taustat ovat olleet alusta asti selvillä, enkä halunnut niiden vaikuttavan siihen, jos joku hommansa osaa. Hienoa jälkeä, samaa mieltä! 🙂

 4. Taija sanoo:

  Valitsivat, mikä rokkivideo! Tuohon ei kaikilla kolmekymppisillä riitä pokka :-).
  Hieno!

 5. Taija sanoo:

  Äsh, siis vautsivau, ei valitsivat…

  • Minna Patosalmi sanoo:

   😀 Kiitos paljon! Siitä ollaan lähdetty, että ollaan kuumia kolmekymppisiä ennen kaikkea. Mistään keski-ikää lähestyvästä ei puhutakaan! Tässähän saattaa olla joku henkilökohtainenkin kriisi taustalla, mutta mitä sen väliä. 😉

 6. Wille sanoo:

  Hienolta näytti! Ei ollenkaan pitkäveteinen vaan särmikäs ja mukaansa tempaava!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *