Luet Suomen ainoaa teollisuusblogia

Yksi uuden vuoden lupauksistani on parantaa Ferroplanin asiantuntijablogia. Aloitin urakan nauttimalla alkupalaksi Katleena Kortesuon ja Jarkko Kurvisen Blogimarkkinointi-kirjan. Luettuani kirjasta puolet muistiinpanoja oli kertynyt kaksi sivua, enkä malttanut olla tarttumatta blogia sarvista.

Ensimmäiseksi päätin lisätä blogimme Suomen kattavimmalle blogilistalle (www.blogilista.fi) jolla on 40 158 blogia (tilanne 4.1.2012 klo 8.26). Ongelmaksi muodostui löytää blogillemme kategoria, vaikka niitä oli tarjolla kuin mummoja pankissa ruuhka-aikaan. Yksikään kategoria ei viitannut millään tavalla teollisuuteen. Liitin blogimme lopulta markkinoinnin ja mainonnan alle.

Toisena parannuksena ajattelin alkaa seurata muita teollisuusyritysten blogeja oppiakseni uutta. Tulos oli tyhjempi kuin kaupan voihyllyt ennen joulua. Ei ole olemassa muita teollisuusblogeja tai sitten ne on taitavasti piilotettu.

Käväistyäni epätoivon syövereissä ja eräässä blogissa kannustavan keskustelun tajusin, että olen Suomen ensimmäinen, ainoa teollisuusbloggari! Sitten, kun olen vanha, voin rehvastella (vähän möreällä äänellä):

– Minä olin aikoinani Suomen ensimmäinen teollisuusbloggari. Silloin vanhaan hyvään aikaan.

Vielä yksi parannus. Blogimarkkinointi-kirjassa suositeltiin, että blogissa tekstikappaleen tulisi sisältää 1-4 virkettä ja virkkeen maksimissaan 15-17 sanaa. Ohjetta on noudatettu tässä kirjoituksessa kirjaimellisesti. Laske, jos et usko!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Luet Suomen ainoaa teollisuusblogia