Bikinikuvauksista

Olen aivan tosissani yrittänyt porautua siihen ytimeen, joka tekee blogista suositun. Kuten aikaisemmin mainitsin, oman alani blogeja en voi käyttää vertailukohtina, koska niitä ei ole. Näin ollen joudun benchmarkaamaan tämän hetken suosituimpia blogeja aihealueesta välittämättä.

Blogilistan mukaan kärkisijaa pitävät muidenmuassa Mungolife ja Liikunnanvihaaja –blogit. Miten on mahdollista, että yksi blogikirjoitus saa jopa satoja kommentteja ja puoli miljoonaa lukijaa päivittäin? (kysyy kateellinen maalta). Seurattuani blogeja voin vetää seuraavat johtopäätökset:

  • Aihe. Kuumin aihe on muoti. Toisena tulevat erilaiset lifestyle-aiheet. Kirjoittaja kokee aihettaan kohtaan suurta intohimoa ja se näkyy tekstistä.
  • Julkaisuväli. Erittäin lyhyt, jopa useita postauksia päivässä.
  • Kuvat. Niitä on paljon ja ne ovat hyvätasoisia, jopa ammattimaisia.
  • Kirjoittaja. Ei ole haitaksi, jos kirjoittaja sattuu olemaan nuori, mallimaisen kaunis, vaalea nainen, jonka kroppa kestää bikinikuvaukset. (Ei, en viittaa tällä itseeni, vaan esimerkiksi Mungolifen Annaan).
  • Lahjat. Blogin kommentti- ja kävijämäärä hyppäävät kaksinkertaiseksi aina, kun luvataan arpoa jotain ilmaiseksi.

Täysin toisarvoisia asioita ovat oikeinkirjoitus, lauseiden ja tekstikappaleiden pituudet, kiroileminen ja kirjoitusvirheet. Neiti punakynänrakastaja joutuu nyt pohtimaan, ovatko virheet juuri se blogin maustepippuri.

Vaikka olen todennut uhraavani itseni markkinoinnin alttarilla, bikinikuvauksissa tulee raja vastaan. Varsinkin, kun kuvien seurauksena pelotettaisiin pois loputkin lukijat. Jään miettimään kysymystä:

Voiko blogi olla suosittu ilman biksukuvia?

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Bikinikuvauksista