Kuuma kolmekymppinen

En viittaa otsikolla tälläkään kertaa itseeni, vaan yritykseemme, joka juhlistaa tänä vuonna 30-vuotispäiviään. Onnea meille!

Juhlavuoden suunnitelmiin kuuluu paljon mahtavia juttuja, joista en voi olla ylitsepursuavasti intoilematta. Viime viikolla kuvattiin juhlavideota, josta näette alla olevassa kuvassa pienet maistiaiset. Vihjeenä voin sanoa, että tavoitteena on tehdä video, joka alkaessaan pudottaa juhlavieraat penkeiltään. Musiikki näyttelee koko showssa tietenkin merkittävää osaa.

 

 

Videon lisäksi suunnitteilla on varsinainen juhlatilaisuus, juhlavuoden esite ja muutamia kamppiksia Facebookiin. Ja mitään noista ei tietenkään voi hoitaa sinne päin, vaan täysi into päällä. Juhlapaikkana tulee toimimaan kevään aikana valmistuva teollisuushallimme uusi lohko, joka samalla tuo yhden kolmasosan lisää hallitilaa kasvavalle toiminnalle.

Tältä se näytti eilen klo 15.30. Ei tuosta paljon enää puutu! Varmaan vappuun mennessä suurin osa lumesta on jo poissa. Ja jos lattia ei ole juhlapäivänä valmis, pääsemme täysin autenttiseen rock-festaritunnelmaan mutaisessa maassa pyöriessämme.

Oikeastaan haluaisin pyytää neuvoanne. Millaisia kokemuksia teillä on yritysten juhlavuoden tempauksista? Onko joku jäänyt mieleen erityisen mahtavana tai huonona? Hyvistä itselleni tulee mieleen Tikkurilan 150-vuotisjuhlavideo, jossa koko henkilökunta jorailee Matin ja Tepon tahtiin. Vinkatkaa tänne päin, mitä ei ainakaan kannata tehdä tai mitä ehdottomasti pitää. Kiitos jo etukäteen!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin Kuuma kolmekymppinen