Ihan lomalla

Jeps. Bloggaaja teki pikapäätöksen ja viettää tällä viikolla lomaa. Näiden kokonaisten kahden päivän aikana on tullut ihmeteltyä, minne ovat hävinneet Ikeasta isompien kuin sylivauvakokoisten lasten työntelyyn tarkoitetut ostosvaunut ja miten on mahdollista, että kaikki 50 asiakasta ovat samanaikaisesti jonottamassa kuuluisia (hevos)lihapullia.

Hevoslihapullista tuli mieleeni, että asiat ovat tässä maassa mielettömän hyvin, kun mitään muuta aihetta ei ole viimeisten viikkojen aikana nähty uutisissa. Ymmärtäisin, jos sinne olisi laitettu vaikkapa kissaa.

Ensi viikon blogitekstin aiheesta sen verran, että viime perjantaina ihanat kasiluokkalaiset ilahduttivat meitä jälleen jokavuotisella vierailullaan ja jättivät lähtemättömän vaikutuksen meikäläiseen. Ja erittäin positiivisen sellaisen. Pääsette virittäytymään tunnelmaan lukaisemalla vuoden takaisen artikkelin Terävät teinit. Sähköpostiini on tipahdellut perjantain jälkeen kesätyöhakemuksia, jotka sympaattisuudellaan, fiksuudellaan ja aitoudellaan hakkaavat monen “aikuisen” tekemät hakemukset 100-0. Mutta siitä lisää ensi keskiviikkona.

Aurinkoista viikkoa kaikille, missä ikinä sen vietättekin! Palataan näppäimistölle viikon kuluttua aivan fresseinä!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.