Asiantuntijan (ulos)anti

Kesäkelit tulivat jokin aika sitten, mutta ilmastointilaitteet nukkuivat vielä talviunta. Niin kuin monessa toimistossa, myös meillä ilmastointikoneet lämmittivät sisätiloja kilpaa auringon kanssa, vaikka viilennystä tarvittiin jo.

Tuotantopäällikkömme Ali Pitkänen otti asian hoitaakseen ja tilasi paikalle nimekkään firman ilmastointilaitteiden huoltajan. Tämä huoltomies oli kovassa maineessa, jopa omat työntekijämme suosittelivat häntä henkilökohtaisesti.

Kaveri saapui paikalle nopeasti, teki diagnoosin, hankki lisää tarvikkeita ja korjasi ilmastoinnin. Kaikki sujui niin kuin pitikin, asiantuntijan varmuudella. Olimme jo nostamassa miestä kansallissankarin osaan, kunnes Ali löysi pöydältään huoltomiehen kirjoittaman loppuraportin huoltotoimenpiteistä.

Lapussa luki

Vaikka viesti oli sympaattisen hauska, asiantuntijan kuva himmentyi silmissämme ikävällä tavalla.

Se on niin pienestä kiinni. Asiantuntijan on esiinnyttävä asiantuntijana loppuun saakka. Jokainen yrityksestä ulospäässyt kirjoitusvirhe nakertaa pienen palan asiantuntijan kiiltävästä kilvestä. Joskus harvoin kömmähdykset ovat sympaattisia, 99 prosenttia niistä on vain ärsyttäviä.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Asiantuntijan (ulos)anti