Verot ja blogit

Minä olen blogin kirjoittajana täysin untuvainen. Bencmarkattuani muita blogeja tajusin, että on olemassa 21-vuotiaita, jotka ovat pitäneet aktiivisesti, lähes päivittäin, blogia yli seitsemän vuotta. Kuviteltu blogistin ammattiylpeyteni sai mustelman, kun muistelin lisäksi avanneeni ensimmäisen sähköpostini vasta 2000-luvulla ja liittyneeni Facebookiin kaksi vuotta sitten.

Amatöörimäinen aloittelijakin saattaa yllättyä, millainen voima ja vaikutus blogilla voi olla. Menee aikaa sisäistää se, että netissä oleva materiaali on kaikkien saatavilla ja käytettävissä.

Sain eräänä päivänä soiton verottajalta. Se on aina jännä paikka, kun vastaa yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksistä. Tällä kertaa puhelu koski erästä hakemaamme ennakkopäätöstä, johon verottajan edustaja halusi tarkennusta. Henkilö kyseli latvialaisen sisaryrityksemme SIA Ferroplanin kuulumisia,

koska hän oli lukenut kotisivuillamme blogikirjoitukseni Kovaa peliä Latviassa. Verottajaa oli alkanut huolestuttaa SIA Ferroplanin tilanne, kun vastoinkäymisiä oli tuntunut tulevan oikealta ja vasemmalta.

SIA Ferroplanin tilanne on tällä hetkellä oikein mukava, siellä työskentelee työnjohtajan lisäksi seitsemän henkilöä ja tilauskanta on nousussa. Sain lopulta myös verottajan uskomaan kaiken olevan hyvin, blogista huolimatta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Verot ja blogit