Tehdäänkö heti…

…vai tehdäänkö tietotekniikalla? Siihen tiivistyvät päivän fiilikset aika hyvin. Vietnamin kuulumiset jäävät ensi viikkoon, mutta kerronkin sen sijaan päivän tapahtumista.

Olin valmistellut Vietnamin blogijutun kuvineen hyvissä ajoin maanantaina ja julkaisin sen suunnitelmien mukaan tänään. Pian sain viestin ystävältä (kiitos S): linkki ei toimi. En ymmärtänyt mistä oli kyse, koska kaikki ferroplanilaiset pystyivät artikkelin lukemaan ja kännykälläkin se pelitti. Kun kävin poissa toimistolta, kännykällä ei enää nähnytkään artikkelia.

Lähetin paniikissa monta viestiä henkilölle, joka on auttanut minua kaikissa blogiongelmissa (kiitos P). Vihdoin selvisi, että meillä tehdyn operaattorimuutoksen takia ferroplanilaisten kotisivut olivat ihan omalla, eri palvelimella kuin muun maailman. Tämän takia minulla eivät näkyneet töissä myöskään kymmenet spämmiviestit, jotka olivat pommittaneet blogia pitkästä aikaa. Ei kovin kätevää.

Ongelman syy selvisi, mutta ei poistunut. Meidän oma atk-gurumme, joka on auttanut minua lukuisissa tyhmissä kysymyksissäni (kiitos J) on lomalla, joten saan apua tähän vasta ensi viikon alussa. Siihen asti pärjäillään näin: ilmoitelkaa minulle sähköpostilla, jos jotain omituista tapahtuu.

Toiminnanohjausjärjestelmämme ylläpitäjä, joka on auttanut monissa kotisivuasioissa (kiitos toinen P) totesi minulle, että kyllä tietokoneasiat ovat loppujen lopuksi todella loogisia, jos vertaa nais… siis ihmisiin.

Aurinkoista juhannusta kaikille!

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Tehdäänkö heti…