Saunailta Cheekin kanssa

Muistatteko vielä Orin hampaissa -yritysideakilpailun? Kisa saatiin päätökseen ja sille hienot voittajat ja minä selvisin hengissä ekoista tunneista yläasteella. Mieleen jäi kova työ, jonka kaikki osapuolet projektin eteen tekivät, mutta ennen kaikkea erään ryhmän markkinointisuunnitelma.

Semifinaali- ja finaalivaiheessa pääsin sparraamaan erästä ryhmää, joka oli keksinyt liikeideakseen bussin, joka kiertää ympäri pikku paikkakuntaamme ja kerää nuoret kyytiin tarjoten heille vapaa-ajan ohjelmaa. Perimmäisenä ajatuksena oli saattaa pienissä sivukylissä asuvat nuoret toistensa pariin, koska mahdollisuuksia siirtyä paikasta toiseen ei välimatkojen takia aina ole. Hieno idea tänä päivänä, kun syrjäytymisestä puhutaan paljon, eikö!

Mutta vielä hienompi oli ryhmän markkinointisuunnitelma. Minä ohjeistin porukkaa laittamaan pläniin kaiken peliin, olemaan rohkeita, erottumaan muista, harjoittamaan raakaa sissimarkkinointia pienin kustannuksin ja suurella huomioarvolla. Ja katsokaa, mitä sain, kun kerran pyysin!

Upea markkinointipläni!

Ette usko, kuinka vanhan sissimarkkinoijan sydän lämpeni, kun tämän näki! Ryhmä koostui neljästä peruskoulun kahdeksasluokkalaisesta ja väitän, ettei 99 % suomalaisista yrityksistä pystyisi koskaan keksimään mitään näin repäisevää. Jos tulevaisuuden markkinointi-ideat ovat näiden toivojen harteilla, ei meillä ole mitään hätää! 😀 Ja kyllä, minä osallistuisin kilpailuun ja syöttäisin tietoni mihin vaan, jos palkintona olisi saunailta Cheekin kanssa.

P.S. Ryhmä sijoittui Orin hampaissa- kilpailussa toiseksi ja pokkasi vähän myöhemmin 4 H -yhdistyksen pääpalkinnon kansallisessa kisassa. ONNEA! Hyvää työtä, olen teistä niin ylpeä!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Saunailta Cheekin kanssa