Loput messumutinat

Nyt on aika pureskella Alihankintamessut loppuun. Sanottavaa jäi oikeastaan vain positiivista.

Kuten uumoilinkin, osastomme porukka oli mukana menossa ja meiningissä loistavalla asenteella. Tyypit olivat kollanneet pukuvuokraamoja ja löytäneet upeat vermeet teemaa täydentämään.

Saloon people

Huolimatta siitä, vallitseeko messuosastolla jonkinlainen teema vai ei pari juttua vetävät porukkaa puoleensa aina. Ensimmäinen on liike. Kun jokin kone tai laite liikkuu, nousee, laskee, pyörii tai tekee mitä tekee, katse jää siihen kiinni. Osastollamme pyörivä laatikkokuljetin osoitti suorastaan hypnotisoivia kykyjä ja jouduin monesti käskemään itseäni olemaan toljottamatta loputonta laatikoiden piirileikkiä. Myös monet ohikulkijat seisoivat ja tuijottivat liikettä ja saivat silmin nähden ravistella itsensä hetken kuluttua hereille.

Kovaa kuljettimella!

Toinen puoleensavetävä tekijä on kisa. Ammattilaiset inspiroivat nopeasti messuosastolle sopivan kilpailun, joka oli pelikorttien viskominen laatikkoon. Ideana oli yksinkertaisesti heittää 10 pelikorttia laatikkoon yksi kerrallaan. Aina, kun joku viskeli kortteja boksiin, oli takana odottamassa viisi muuta, jotka halusivat kokeilla myös. Kolmen päivän paras tulos oli viisi kymmenestä.

Kortinheitto

Kolmas huomiotekijä ovat iloiset messutytöt. Vaikka tekniikka & talous otti kantaa naisia halveeraavasta markkinoinnista, on piru vie pakko sanoa, että se toimii. Tottahan voi ja pitääkin olla liikkeellä tyylillä, mutta ei siitä ainakaan meille haittaa ole ollut, että ystävälliset ja kauniit messutytöt ottavat ihmiset osastolla vastaan. Tästä suuri kiitos Heidille ja Pauliinalle, jotka hoitivat homman kotiin 100-0.

Messutytöt, ou jee!

Palaute osastostamme oli ihan huikeeta. Vaikka olimme liikkeellä edellisvuotta perinteisemmällä teemalla, erottauduimme jälleen joukosta ja sen saimme kuulla eri kanavien kautta. Vieläkin hienompaa oli kuulla vähintään kerran tunnissa, että ”Muistan kyllä teidät viime vuodesta ja halusin tulla katsomaan, mitä olette tänä vuonna keksineet”. Mitä muuta markkinoija voi toivoa, kuin että jää mieleen! Kiitos kaikille osallistujille ja messuja valmistelleille! The Saloon is closed.

Sheriffi

P.S. Ensi vuoden teema on jo suunnittelussa W. Viittasen kanssa eli täältä pesee ja linkoaa taas! 😀

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Loput messumutinat

  1. Päivitysilmoitus: Alihankintamessut 2014, osa 1/2 | Oikokulma