Sitkeys kunniaan!

Hurraa, kunniakirja ja erityismaininta pokattu Suomen Paras Yritysblogi 2014 -kisassa! Pelkästään finaaliin pääsy oli orimattilalaisen, pienen metallifirman blogille mahtava juttu, kun muut finalistit olivat OP-Pohjola, Atria, Otava ja S-Ryhmä.

Lavalla

Voittajaksi valittiin OP-Pohjolan Taloudessa.fi –yritysblogi ja vuoden blogikirjoituksena palkittiin Atrian Hyvä Ruoka – Parempi Mieli –blogin kirjoitus Jäljitettävyys paljastaa hyvässä huomassa kasvaneen broilerinPaljon onnea voittajille ja hienoille kirjoituksille!

voittajat

Tuomaristo luonnehti Ferroplanin blogia:

Ferroplanin blogi on teollisuusblogien pioneeri ja erottuu omassa viiteryhmässään. Se on tehnyt pitkäjänteistä ja sitkeää työtä jo vuodesta 2011.

Kunniakirja

Minä taas lähetän tuhannet kiitokset kaikille blogin sitkeille ja pitkäjänteisille lukijoille, jotka olette olleet mukana nämä vuodet. Tästä jatketaan eteenpäin, pää pystyssä ja kohti uusia tuulia! Näissä tunnelmissa on mukava toivottaa loistavaa viikonloppua! 🙂

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Sitkeys kunniaan!