Tom Hanksina Tom Hanksin paikalla

Muistatteko, kun kirjoitin LADECin huikeasta kampanjasta muutama viikko sitten postauksessa Kiitos Tyra Banks! ? Kyseessä on uudenlainen yhteistyömalli, jolla vahvistetaan Lahden seudun positiivista näkyvyyttä. Osana tätä joukkovoimaista ajatusta toteutettiin (oikeasti) rohkea ”Operaatio L.B.R.”, jonka puitteissa kuvattiin upeat sankarikuvaukset Lahden Sibeliustalossa elokuussa.

Ja nyt on tullut se hetki, kun saan julkistaa kuvat! Kampanja alkaa tänään ja samalla aukeaa myös operaation virallinen sivusto täällä. Kuvausten perusteella toteutettiin neljä elokuvajulistetta, jotka pohjautuvat todellisten elokuvien julisteisiin. Tunnistatko leffat?

valiojoukko

 

uudistajat

 

pelintekijät

 

etulinjassa

En saanut itse vaikuttaa siihen, missä julisteessa olen esillä, mutta eipä olisi omalle kohdalle paremmin voinut osua. Etulinjassa olemisella on minulle nyt aivan erityinen merkitys ja tulevaisuudessa positio sen kuin korostuu. Lisäksi en voisi olla enempää samaa mieltä siitä, että Asenne ei ole katoava luonnonvara.

Vimosen päälle ammattimaisten julisteiden lisäksi jokaisesta “elokuvasta” on tehty oma video ja musiikki, jotka löytyvät operaation sivuilta julisteiden yhteydestä. Kampanja tulee olemaan esillä mm. Kauppalehdessä ja Talouselämässä, Helsingin katumainonnassa ja Helsinki-Vantaan lentokentän wifi-verkossa. Lisäksi mukana on sähköposti- ja printtisuoraa. Olen pelkällä ilolla ja ylpeydellä mukana ja uskon muidenkin mukana olevien yritysten tuntevan samoin.

Odotin jotain todella hienoa, mutta tässä tapauksessa odotukseni ylittyivät tuhannesti. Onpahan taas jotain, mitä vanhana muistella! 🙂

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin Tom Hanksina Tom Hanksin paikalla