Olisi siistiä nähdä hyvä myyntiesitys

En halua ikinä enää nähdä yhtään myyntiesitystä, joka kestää yli puoli tuntia. En halua nähdä yhtään myyntimiestä tai -naista, jonka mielestä hänen oman asiansa esittämiseen ei riitä alle kaksi tuntia. En halua nähdä yhtään myyjää, joka kyselee minulta, mitähän haluaisin nähdä ja sen jälkeen syöttää minulle valmiin, 80-sivuisen PowerPointinsa.

En halua nähdä palaveripöydän ympärillä sähköpostia naputtelevia ihmisiä, jotka pysyttelevät hereillä palaverikahvinsa avulla. En halua nähdä tuskaisia ilmeitä, jotka kielivät siitä, että aika kuluu hukkaan.

En halua nähdä myyjää, jolta puuttuu ymmärrys siitä, että kaikki eivät ole yhtä innostuneita aiheesta. (Minun on helppo samaistua tähän haasteeseen, koska intoilen omistani jatkuvasti).

En halua nähdä myyjää, joka ylittää aikansa edes nanosekunnilla.

Sen sijaan haluan nähdä lyhyen ja ytimekkään esityksen, jossa minut vakuutetaan tuotteen tai palvelun tarpeellisuudesta. Haluan kuulla, mitä hyötyä siitä on minulle. Haluan, että myyjä vastaa kysymyksiini, eikä tarjoa jotain tekosyyhuttua, miksi juuri hänen valmistelemansa slidet pitäisi sen sijaan käydä läpi rivi riviltä.

Haluan nähdä myyjän, joka on valmistautunut esitykseen ja on selvästi tehnyt sen vain minua varten. (Ei haittaa, vaikka se ei olisi tehty vain minua varten, kunhan se tuntuu siltä).

Haluan nähdä myyjän, joka saa minut innostumaan aiheesta ja haluamaan kuulla lisää. Haluan, että hän pystyy maalaamaan eteeni kuvan tilanteesta, jossa seison maalissa voittajana tämän tuotteen tai palvelun ansiosta.

Haluan, että minä olen potentiaalisena, maksavana asiakkaana tärkeä.

En välitä tippaakaan, jos nämä vaatimukset tuntuvat liian kovilta. Jos et pysty vastaamaan niihin, pysy poissa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Olisi siistiä nähdä hyvä myyntiesitys