Turku-terkut

Keväiset terveiset Turusta! Täällä ollaan valmiina aloittamaan Yhdyskuntatekniikka 2015 -messut ja tunnelma on just eikä melkein kohdillaan.

Turku

Kevät näyttää täällä enemmän kuin mukavalta, mutta palataan vielä hetkeksi lähdön tunnelmiin. Messuvalmistelut hoituvat tutulla kaavalla, jossa pari tuntia ennen lähtöä kaivetaan esille Mitä mukaan messuille -lista, jota orjallisesti seuraamalla jokainen klemmari ja käyntikortti varmistaa paikkansa messumatkalla. Sitten vaan laatikot riviin, kamat kyytiin ja menoksi.

Pakkaus

Tapana on käydä rakentelemassa osasto valmiiksi messujen avausta edeltävänä päivänä, jolloin ensimmäisenä messuaamuna on mukava vain purjehtia paikalle valmiina ja fressinä. LADECin toteuttama upea Hollywood-henkinen osasto oli tosin niin valmiiksi taputeltu, että allekirjoittaneelle ei jäänyt juurikaan muuta tekemistä kuin heittää esiteteline kasaan ja prosyyrit siihen esille.

Tunnelma

Kuten kuvasta näkyy, tunnelma Viiden Tähden Yritysten osastolla tulee olemaan VIP-tasoa. Pitkän kaavan messuraportti seuraa, mutta nyt nautitaan näistä ja toivotan teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi 20.-21.5. osastollemme cl1!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.