Ferroplanin Alihankintamessut menivät huolella metsään!

Alihankintamessut ja telttaileva toimitusjohtaja

Alihankintamessut on taas messuttu. Aiempien vuosien messuseikkailuista voit lukea lisää aiemmista postauksista, esimerkiksi tässä on viime vuoden messuraportti. Teema oli tänäkin vuonna taas tarkkaan etukäteen hiottu ja huolella toteutettu: osastolle E1000 rakentui ihka-aito metsä maanantaina noin kuudessa tunnissa. Oli kunttaa, joki, metsästystä, laavu, nuotio, kitara, sorsat ja käpyjä. Myös linnunlaulua, makkaraa, kahvia, lettuja ja jätekuljetin. Siis mikä?

No, sellainen rouhea käsinmaalattu nelimetrinen kouruhihnakuljetin tietenkin.

Ferroplan kuljetin

Metsäaiheinen kuljetin koeajossa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ferroplan kuljetin

Kuljetin messuilla, ilveskin ihmettelee

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yksityiskohdat herättävät metsän eloon

Messusosaston yksityiskohtia ei voi jättää käsittelemättä – eikä esittelemättä. Kun messuteemaa ryhdytään toteuttamaan, ei hommaa parane jättää puolitiehen rimpuloimaan. Englantilainen sanoisi “The devil is in the detail”.

Sorsat asettuivat jokeen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tämä on nuotiopaikka sekä neuvotteluhuone

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duck Hunt asennettiin myös osastolle, jotta kävijät pääsevät maistamaan aitoa metsästystunnelmaa. Rankan metsästyssession jälkeen saattoi levähtää ja puhua bisneksiä nuotiopaikalla.

Metsästysdemonstraatio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuljetin kuljettaa

Kuljettimella oli myös tarkkaan mietitty rooli messuilla. Koska tarjoilimme nuotiokahveja ja makkaraa sekä lettuja, oli tärkeää saada lautaset ja kupit roskiin: messukävijöitä ohjeistettiin jättämään pahvikupit ja -lautaset kuljettimelle, jonka toisessa päässä odotti roskis. Meillä oli siis osastolla eräänlainen metsässä sijaitseva kuljetin-showroom. Erään messukävijän kommentti lettutarjoilustamme: “ei kiitos minulle, olen autolla”.

Näin toimi metsän jätehuolto

Messuasusta oli helppo tykätä: musta paita ei mitään rimpuloita -tekstillä ja logolla on varma valinta, joka kestää aikaa sekä katseita. Kuvassa paitamallia demonstroivat Janne, Hannes ja Päivi.

Messuvaatetus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitä jäi käteen messuilta? Kymmeniä kiinnostuneita kontakteja, huomiota ja ihmettelyä, kovaa ajoa kuljettimella sekä hyvää messumeininkiä. Messuosastomme sai näkyvyyttä myös messujärjestäjän taholta (osastomme vilahtaa videolla kohdissa 0:37 ja 0:43). Myös ainakin yksi blogikirjoitus sisältää pari kuvaa osastoltamme.

Ai niin. Ensi vuoden messuteema on jo mietinnässä; messumenestys ei todellakaan synny siis sattumalta. Kannattaa olla kärppänä paikalla ja katsastaa osasto E1000, kun Alihankinta 2020 käynnistyy.

 

 

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.