Hakija heikoilla hangilla

Työnhaku on tarkkaa puuhaa. Oma karmaiseva työnhakuhetkeni oli, kun kirjoitin hakemuksen, jossa kerroin olleeni mukana tekemässä yrityksen asiakaslehteä. Juuri ennen lähettämistä huomasin tekstissä lukevan, että olin ollut muka tekemässä asiakaslehteä.

Matkan varrella vastaan on tullut monenkirjavia hakemuksia. Jokaikinen hakemus luetaan, mutta jotkut hakijat sinetöivät kohtalonsa jo alkumetreillä

meikäläisen masa lahesta (nimi ja paikkakunta muutettu) terve…..kysymys kuuluu olisiko mahdollista työllistyä,ohessa cv ni…uudet haasteet ovat olleet mielessäni..

tv masa

Johtunee huonosta itsetunnostamme, ettemme pyytäneet haastatteluun henkilöä, joka esitti seuraavaa 

Kaveri lupasi leikata tuotannon läpimenoaikaa seitsemästä päivästä kahteen päivään, lupasi, että saavutetaan 1000-5000%:n tuotannon reagointikyky ja aikoi laittaa johtamiskulttuurimme uuteen uskoon. Hakija kertoi toteuttaneensa useita kymmeniä palkittuja uudistuksia. Vahvuuksikseen hän luetteli kaikkien toimialojen tuntemuksen ja työkokemuksen.

Eräs ystäväni kertoi ennen työhakemuksen lähettämistä luettaneensa hakemuksensa toisella ystävällään. Kyseli vinkkejä, halusi kuulla, miltä hakemus vaikuttaa. Vinkit olivat kohdallaan. Työpaikkaa hakenut ystäväni sai paikan.

Aikana, jolloin näppiksellä saa nopeasti kirjoitettua mitä vain, ulos lähtee nimenomaan mitä vain. Ennen kuin painat Send-nappia, vedä henkeä, lue teksti ääneen tai anna se jollekin luettavaksi. Sitten hanki saattaa kestää.

P.S. Äitini luki tämän jutun ennen kuin julkaisin sen.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin Hakija heikoilla hangilla

  1. Päivitysilmoitus: Hurmaavat hakemukset | Ferroplan Blogi