Turhat uutiset

Yrityksen asiakaslehden pääuutisia ovat yleensä toimitilojen laajennus, uusien kotisivujen julkistaminen ja se, että Matti on yrityksen uusi hitsari. Nämä ovat yritykselle ja sen henkilökunnalle erittäin mieluista ja kiinnostavaa luettavaa, mutta asiakasta ne eivät juuri vähempää voisi kiinnostaa.

Koska myönnän itse astuneeni tähän miinaan useammin kuin kerran, tyhjennän uutisarkistoni ennen uuden lehden suunnittelua. Saanko esitellä, Ferron Turhat Uutiset, hyvää päivää:

Torstaina aamulla Ferroplanilla Orimattilan Sampolassa elettiin jännittäviä hetkiä. Viereisestä hevoskylästä oli lentänyt kärpänen rakennukseen ja se kiusasi ihmisiä eri puolilla toimistoa. Kärpästä ei tavoitettu haastattelua varten.

Tuotantoon on tehty hankintoja. Muutaman viikon sisällä on ostettu kaksi paria turvakenkiä, käsisirkkeli sekä kymmenen harjaa ja kuusi harjanvartta.

– Epäsuhta johtuu siitä, että neljä vartta oli jo varastossa, tarkennetaan tuotannosta.

Lounaspaikassa Kehräämön Kahvilassa oli torstaiseen tapaan tarjolla hernekeittoa ja pannaria. Lounaspaikan omistaja kehui allekirjoittaneen alennusmyynnistä ostamaa paitaa.

Ison neuvotteluhuoneen romukaappi on vihdoin saatu siivottua. Siivoustöiden laajentamista toimistotarvikevarastoon harkitaan vakavasti. Henkilöstöpäällikkö Mervi Patosalmi kertoo siivoustarpeen syntyneen, kun uudelle työntekijälle tarvittiin kaappi.

– Tai siis hänen tavaroilleen, Mervi lisää vielä lopuksi.

Sää oli aamulla sumuinen, mutta selkeni aamupäivän aikana täysin aurinkoiseksi ja jopa helteiseksi. Sään odotetaan jatkuvan ilmastointilaitteita koettelevan kuumana.

Loppukevennyksenä vitsi, jonka kuulin 3-vuotiaalta: Kaks mummoo meni mustikkaa, mut toinen ei mahtunutkaa.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.