The Big Bang eli kuinka huomio herätetään

Esittelimme Ferroplan Lavapinoajaa Tampereen Logistiikkamessuilla tänä syksynä. Messuosastolla olimme yhdessä Intolog-ketjun eli jälleenmyyjäverkostomme kanssa.

Lavapinoaja herätti paljon kiinnostusta, kunhan vain jaksoi syöttää ja purkaa kuormalavoja taukoamatta. Samalla käytävällä meidän kanssamme esiteltiin muitakin tuotteita, eikä kyynärpäiden osumiltakaan vältytty. Kerran purkaessani lavaa pinoajasta jouduin odottamaan hetken ennen kuin sain koko lavan vedettyä ulos pinoajasta, jolloin valokennot luulivat kuormalavan menneen ohi. Tästä seurauksena pinoaja laski kuormalavat alas ja synnytti samalla veretseisauttavan pamauksen.

Tämän jälkeen koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskus tiesi, missä Ferroplan Lavapinoaja sijaitsee. Minä taas loistin kilvan ferroplaninpunaisen paitani kanssa ja vakuuttelin pelästyneille messuesittelijöille, että kaikki oli hyvin.

Muutaman puhelun jälkeen sain hälyytettyä paikalla kollegani, myyntijohtaja Erkki Mäkelän, jonka kanssa tutkimme vauriot. Niitä ei ollut, mutta pinoaja oli jumissa. Tämän jälkeen Erkki ja paikalle sattunut Pohjanmaan Hylly- ja Trukkitalo Oy:n Matti Vehkaperä romuttivat automaattisen Lavapinoajan käsitteen nostamalla kuormalavat käsin oikealle paikalleen. Tämän jälkeen pinoaja toimi moitteettomasti. Saimme arvokasta tietoa tuotekehitykseen, ja pystyimme parantamaan Lavapinoajaa edelleen.

Kiitän Ferroplanin puolesta Mattia avusta! Automaatti kun ei voi koskaan kokonaan korvata ihmistä.

Lavapinoajan tuotevastaava, myyntipäällikkö Jari Mäkipää ja Ferroplan Lavapinoaja Tampereen Logistiikkamessuilla.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.