Teollisuusalueen kesä

Nyt on kesä, koska kalenterissa lukee niin. Ihan sama mitä mittari näyttää, tai vaikka sataisi rakeita kerran päivässä. Kesä tulee myös teollisuusalueelle, vaikka sitä ei huomaa ennen kuin laskeutuu muurahaisen tasolle.

Kesä kaikilla. Myös kuormalavalla.

 

 

Vaikka läpi harmaan kiven. Tai asvaltin ja sokkelin.

 

Hmm.. tuo palkkien vihreä sävy korostaa hyvin terälehtiäni.

 

Kuvat nappasin eräänä kesäkuun lopun tavallisena päivänä teollisuustontin reunamilla rämpien. Autojen ajaessa ohi esitin puhuvani puhelimeen, jolla kuvasin jos jonkinmoista horsmaa ja lupiinia. Koneella kuvia katsellessani ajattelin, että tästä lähtien yrityksemme viralliset kuvat voisivatkin olla tällaisia:

"Ferroplan Oy:n toimitilat sijaitsevat Sampolan teollisuusalueella, kukkakedon takana".

 

Tuotteista kerrottaisiin näin:

 

"Tuotteemme ovat esimerkiksi erilaisia rullakuljettimia teollisuuden tarpeisiin".

 

 

Paitsi luonto, myös ihmiset virittävät itsensä ja varusteensa kesäkuosiin.   

Tämä on varma kesän merkki.

 

Satoi tai paistoi. Lasit tekevät kesän.

 

 

Nyt on tullut se hetki, jolloin bloggari vetäytyy lataamaan sanaista akkuaan ja toivottaa tuhannesti rentouttavaa ja aurinkoista kesää kaikille lukijoille! Blogi huilaa heinäkuun ja palaa näppikselle, kun sadonkorjuun aika alkaa olla käsillä.

 
 

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin Teollisuusalueen kesä

  1. Päivitysilmoitus: Ylevä kesäpostaus | Ferroplan Blogi