Extreme makeover – levyvakki edition

Pyytelen silloin tällöin eri osastoiltamme blogiin juttuvinkkejä. Ihan varsinaista tungosta ei ole aiheista muodostunut, joten olin enemmän kuin positiivisesti yllättynyt tuotannosta saamastani vinkistä ja sen ripeästä toteutumisesta.

Vinkkasin juttupyyntöä työnjohtajallemme Petri Kuittiselle viime viikolla. Hän lupasi ottaa asian mietintään. Meni noin muutama minuutti, kun näin Petrin viilettävän tuotantotiloihin kamera kädessään myhäillen jotain hyvästä blogijutusta.

Kyse oli tästä:

Tuotantomme puolella on ollut viime viikkoina käynnissä siivous- ja järjestelyprojekti, jonka johdosta hallin lattialta voisi syödä lounaansa. Oman osansa järjestelystä saivat myös ulkotilat, joista yllänähty levyteline eli vakki löytyi. Laserin työntekijät olivat kaivanneet työpisteelleen erikoiskokoiset levyt järjestyksessä pitävää telinettä ja siinä se nyt oli.

Petri ja kokoonpanijamme Juha Johansen kaivoivat ruosteisen häkkyrän heinikosta ja tuunaus alkoi. Juuri ennen maalausta Juhalla välähti: tästähän tulisi hyvä blogijuttu, mutta autenttiset kuvat oli ottamatta! Ei muuta kuin ruosteinen vakki trukin kyytiin ja takaisin heinikkoon kysyvien katseiden saattelemina. Kun kuvat oli saatu otettua, fiksaus sai jatkua.

Vakin jalkoja kavennettiin sopiviksi, se raepuhallettiin ja maalattiin siniseksi. Kiinnitys lattiaan ja levyt kyytiin. Ja näin upea siitä tuli!

Laserilla ollaan tyytyväisiä uudesta järjestyksestä, koska levyjä on helppo käyttää ja ne pysyvät a) järjestyksessä ja b) muutenkin pystyssä.

 

Minä haluan lähettää erityiskiitokseni Petrille ja Juhalle, jotka antoivat tämän juttuvinkin ja toimivat sen suhteen vauhdikkaasti! Tiedossa on ollutkin, että meillä on töissä hyviä tyyppejä. Silti vanhan bloggarin sydän aivan lämpenee, kun mietin kuinka ruosteista läjää kuskattiin edes takaisin vain tämän blogipostauksen takia! 🙂

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Extreme makeover – levyvakki edition