Voihan video!

Joulukortit. Nuo ihastuttavat jokavuotiset ilahduttajat, joiden suunnitteluun, toteutukseen  ja lähettämiseen ei ole koskaan tarpeeksi aikaa. Niin kävi myös tänä vuonna.

Maanantai 3.12.2012

Klo 9.30 Tarttis varmaan tehdä jotain joulukorttien eteen. No onhan tässä vielä aikaa. Ai niin, tällä viikolla on vain kolme työpäivää ja ensi viikolla ne pitäisi lähettää jo. Täytyy alkaa oikeasti miettiä.

Klo 13.00 Kävin tuotannossa etsimässä ideoita. Siellä oli melkein valmiina kaksi isoa hihnakuljetinta, joista voisi keksiä jotain. Jos vaikka kuvaisi videon ja laittaisi sähköiseen korttiin linkiksi. Pitää kysyä, milloin kuljettimet ovat valmiit ja lähdössä asiakkaalle.

Klo 13.05 Apua! Sain kuulla, että toinen kuljetin lähtee huomenna klo 15.00! Nyt täytyy ottaa Tomi (Laurén, videoiva huolto- ja varaosamyyjämme) palaveriin ja sopia kuvauksesta. Tuotannosta luvattiin, että kuljetin on kuvausvalmiina huomenna klo 12.00.

Klo 13.10 APUA APUA! Tomi on tämän viikon Latviassa SIA Ferroplanilla, eikä meillä ole kuvaajaa!

Klo 14.00 Löysin toimistosta videokameran. Aion kuvata joulukorttiin videon, vaikka mikä olisi. Toivottavasti saan yön aikana hyvän idean käsikirjoituksesta.

Tiistai 4.12.2012

Klo 8.00 Aloitimme aamun paketoimalla varastosta löytyneitä tyhjiä pahvilaatikoita joulupaketeiksi. Tänään kuvataan. Minulla on tunti aikaa kahden palaverin välissä, mutta siinä ajassa nyt ehtii kuvata vaikka kuinka monta videota.

 

 

Klo 12.00 Seison tuotannossa toppatakki päällä ja aurinkolasit silmillä. Kukaan ei nykyisin enää ihmettele mitään, mitä teen. Kuljetinta viimeistellään, hihnaa kiristetään.

Klo 12.25 Kuljetinta viimeistellään edelleen. Klo 13.00 alkaa palaveri. Mutta kyllä puolessa tunnissa ehtii kuvata. Aivan varmasti.

Klo 12.45 Nyt kuvataan! Ensimmäinen otto. Kamera sammui kesken kaiken. Mutta kuljetin toimii täydellisesti ja paketit kulkevat kuin unelma.

Klo 12.58 Toinen otto. Kahdessa minuutissa ehtii aivan hyvin vielä kuvata. Nyt on onnistuttava kerralla.

Klo 13.10 Onneksi vieras oli vähän myöhässä. Juoksen hengästyneenä palaveriin, jossa kuvataan esittelyvideo tammikuussa alkavaa koulutusta varten. On julkkisfiilis.

Maanantai 10.12.2012

Klo 6.30 Tänään olisi ollut mahdollista kuvata lisää, mutta makaan kotona mahataudissa. Toinen kuljetin lähtee asiakkaalle tänään.

Tiistai 11.12.2012

Klo 8.00 No niin. Hyväksytään tosiasiat. Enää ei ole kuljettimia, joita kuvata, mutta onneksi on viime viikolla kuvaamani materiaali. Yksi kokonainen ja yksi puolikas otto. Ja Tomikin on palannut Latviasta. Nyt pitää vaan uskaltaa näyttää Tomille, mitä olen kuvannut.

Klo 10.00 Sehän meni ihan hyvin. Tomi ei hermostunut yhtään, vaan lupasi katsoa, mitä voi materiaalille tehdä. Hän palaa asiaan viimeistään torstai-iltapäivällä ja silloin katsotaan, pitääkö kuvata jotain lisää.

Keskiviikko 12.12.2012

En tiedä, missä Tomi on. Joku sanoi, että tekemässä Minnan videota. Hermostuttaa vähän.

Torstai 13.12.2012

Klo 10.00 En ole nähnyt Tomia vieläkään. Hermostuttaa vähän enemmän.

Klo 13.08 Sähköpostiin tuli Tomilta viesti, jonka otsikko on Video. Nyt jännittää.

Klo 13.10 Hurraa! Se on hieno video! (En ymmärrä, miten siitä materiaalista sai noin hyvän). Tomi on ihmeidentekijä! Nyt pitää vielä suunnitella korttiin viesti. Ehtisikö Two Dogs Designin Marika heittää ideoita tänä iltana?

Perjantai 14.12.2012

Klo 13.30 Sain Marikalta hienon idean viestistä, mahtavaa! Video on ladattu Youtubeen ja lähettäminen voi alkaa, kaikki järjestyi. Hurraa!

Klo 13.35 MIKSI tämä sähköposti EI LÄHETÄ näitä h**vetin joulutervehdyksiä?!!! Mitä teen väärin?!! ARGH, menee hermo!!

Klo 13.40 Ai, nyt se lähettikin ne. Vastaanottajiin ei saanut lisätä kuin maksimissaan sata kerrallaan. No niin, lähetty. Huh huh. Ihan hyvinhän tämä taas hoitui ja ihan ajoissa. Miksi ihmiset stressaavat joulukortteja niin paljon?

Klo 15.50 Sähköpostiin tuli viesti:

Kiitos Minna,

Olipa erikoisen hyvä joulutervehdys, aivan loistava idea !!

Erittäin Hyvää ja Rauhallista Joulua sinne Teidänkin väelle!!

Nyt on hyvä mieli.

Maanantai 17.12.2012

Klo 12.48 Sähköpostiin tuli viesti:

Kiitos samoin teille hyvää joulua.
Upeeta kun joku uskaltaa olla rohkea!

Hyvä palaute lämmittää enemmän kuin terästetty jouluglögi. Jään miettimään, ettei meidän joulutervehdys edes ollut kovin rohkea. Täysin amatöörimäisesti kuvattu, tosin upeasti editoitu. Hauskan viestin kanssa toki mieleenpainuvampi kuin pahvinen kortti. Kuinkakohan moni yritys saa palautetta lähettämistään paperisista joulukorteista?

Ja tässä se nyt on, Ferroplanin joulutervehdys (- joku on ihan pihalla):

Tänä vuonna olemme täyttäneet koiranvirkoja, hakeneet ihan päälliköitä tyyppejä, olleet salaisia agentteja ja hengailleet messuilla Timo Harjakaisen kanssa. Nousimme Ravistajat-listalle.

Meillä on silti vielä yksi juttu ennen joulua.

 KLIKKAA RUNOA!

(Varoitus! Saattaa aiheuttaa hyvää mieltä ja naurattaa!)

 

Paketit kulkevat edestakaisin.

Joulupukki on ilosta sekaisin.

”Onneksi saapui Ferron kuljetin,

sillä pajani järjestin”.

 

 Reippain terveisin,

Ferroplan Oy:n väki

 

Toivotan teille kaikille sellaista joulua kuin haluatte sen olevan. Blogi lihottaa itseään kinkulla joulun ajan ja palaa vetreään seuraanne tammikuussa!

P.S. KIITOS Tomi, Tiina, Mervi, Petri, Harri, Pasi ja Marika! Ilman teitä en olisi saanut tervehdystä valmiiksi.

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin Voihan video!