Kiitos Tyra Banks!

Huutelen aina rohkean markkinoinnin perään ja joskus metsä vastaa niin kuin olen sen halunnut vastaavan.

Sain alkukesästä yhteydenoton LADECin markkinointipäällikköltä Tarja Pelliseltä, jolla olikin aika huikeeta kerrottavaa. Oli syntynyt tarve uudenlaiselle yhteistyölle, jolla vahvistetaan Lahden seudun positiivista näkyvyyttä. Osana tätä joukkovoimaista ajatusta olisi myös elokuussa toteutettava (oikeasti) rohkea “Operaatio L.B.R.”. Operaatio on ensimmäinen yhteinen isku sanoman viemiseksi eteenpäin ja se tuo esille Lahden seutua ja sen yrityksiä.

Tarja esitteli ideaa ja noin puolessa välissä aloin päästä mukaan juoneen. Tämä porukka aikoi todella toteuttaa ennennäkemättömän markkinointikampanjan, jonka ideana on, että paikallisten yritysten edustajat kuvataan “sankarikuvauksissa” ja istutetaan tunnettuihin leffajulisteisiin julkkisten paikalle.

No hei! Arvatkaa innostuinko! En meinannut penkillä pysyä ja lopulta Tarja päästi minut tuskistani ja pyysi mukaan kuvauksiin. Mietin päätöstäni osallistua noin sadasosa nanosekunnin verran.

Saavuin kuvauspäivän aamuna paikalle ilman meikkiä, kuten oli pyydetty. Kuvausjärjestelyt (kuten myös tulevien leffajulisteiden teknisen toteutuksen) hoiti huippuammattimaisesti Markkinointiosakeyhtiö i2. Tsemppasin itseäni, koska ei ole varsinainen unelmatilanne mennä tapaamaan 20 uutta ihmistä au naturel. (Joo myönnetään, olen turhamainen).

NYT on tukka hyvin ja näkyy kello!!

NYT on kuulkaa tukka hyvin ja näkyy kello!!

Pääsin heti ensimmäisenä meikkiin ja kampaukseen, ja tunsin itseni tosi V.I.P:ksi. Kun astelin takaisin muiden pariin, sain esitellä kuvausmeikistä johtuen itseni uudelleen kaikille. Se siitä sisäisestä kauneudesta.

Itse kuvaaminen on amatöörille kangistava tilanne, vaikka olisi kuinka katsonut Huippumallin jokaisen jakson ja harjoitellut etukäteen Tyra Banksin parhaita poseerauksia peilin edessä.

Making of Operaatio L.B.R. Näytänkö Tom Hanksilta ;) ?

Making of Operaatio L.B.R. Näytänkö Tom Hanksilta 😉 ?

Sain nähdä muutamia otetuista kuvista ja witsit, että ammattilaiset osaa! (Niin siis en minä, mutta juurikin ne muut). Odotan kauhunsekaisella innolla, missä kaikkialla saa omaan lärviin syksyllä törmätä. Jos näet minut bussipysäkin mainoksessa, piirrä viiksistä nätit! 😉

 

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.