Kullitetut kivet ja muuta messumaniaa

Hei muistattehan, että Alihankinta 2014 -messut ovat ihan tossa nurkan takana. Minä muistan ja koska messuihin on aikaa vain 12 päivää (ei hyvänen aika, kiire tulee taas!), on aika fiilistellä valmisteluja.

Kuten sanottua, viime vuotisesta Suomen Pinkeimmästä Tehtaasta on hullun vaikea parantaa, mutta perinteinenkin teema on viihdyttävä, kun ollaan liikkeellä hyvällä asenteella. Wild Westiä on toki nähty aikasemminkin, mutta mitäs sanot Tampereen pisimmästä saluunan baaritiskistä? Ja siis hei:

Voiko tätä fiilistelyä vastustaa kukaan?

Viime vuotiseen tapaan osastomme sijaitsee uudessa E-hallissa osastolla E1000. Päänäytteilleasettajan Wiitta Oy:n lisäksi siellä patsastelevat (vai ratsastelevat?) Enekos Oy, Viitos-Metalli Oy, Sasmetor Oy, Heinolan kaupunki ja myö. Tuntuisi olevan aika nasakka jengi kasassa taas.

Kuljetin sai esiintymislavan, josta pyyhin kyllä pölyt ennen messuja.

Kuljetin sai esiintymislavan, josta pyyhin kyllä pölyt ennen messuja.

Rekvisiitan etsiminen on eräs hauskimmista teemaan liittyvistä tehtävistä. Tällä kertaa ollaan koluttu maalaistalon vanhaa tallia, etsitty olkipaalien toimittajaa, kaiveltu kaapeista stetsonit ja bootsit (jokaisella itseään kunnioittavalla orimattilalaisella on stetsoni ja bootsit, vaikkeivät myöntäisikään), tilattu baarituoleja, pelikortteja, laminaattia (kyllä, luit oikein, laminaattia) ja selattu tuhansia aiheeseen liittyviä kuvia (siis olen todellakin katsonut muitakin kuvia kuin sitä yhtä cowboyn kuvaa!!).

Uuuu, niin autenttista, että!

Uuuu, niin autenttista, että!

Kuten asiaan kuuluu pakka on tässä kohtaa aivan levällään ja tuntuu, ettei tästä tule valmista ollenkaan. Mutta tulee kuitenkin aina. Me ollaan messuilla ihan kohta ja toivon, että näen siellä juuri sinut! Tervetuloa mukaan Williin menoon!

Lopuksi arvoitus: Mitä messuihin liittyvää mahtaa Ferroplanin sekopäinen markkinointiosasto puuhata tässä kuvassa? Parhaat arvaukset palkitaan! 🙂

kuva kullitettu

Yo! Vai oliko se sittenkin Howdy?

 

(Cowgirl-kuva Googlesta).

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin Kullitetut kivet ja muuta messumaniaa