All Black and White

Ai jai jai, täällä messukuume sen kuin kasvaa ja kohoaa, viikon päästä ralli pyörii jo täysillä Tampereella. Ette ole lienee voineet välttyä siltä tiedolta, että kyseessä ovat Alihankinta 2015 -messut, joille lähdetään asenteella, joka aivan #jokotai.

 

Alihankinta seinä

Heitän tässä kehiin (tai kentälle) muutaman maistiaisen siitä, mitä tuleman pitää, mutta kuten olette viime vuosista oppineet, vasta paikan päällä, 18 metrisellä osastolla tuo yllä oleva miniatyyri taustalakanastakin päässee jollakin tavalla oikeuksiinsa. Kuten tarkimmat lakanasta tavasivat, olemme tänä vuonna vanhan osastomme E1000 lisäksi osastolla A821 eli messuhallin valloitus on aloitettu!

171pienempi

Asustus on yksi tärkeimmistä teemaan johdattavista asioista ja vahvistaa sitä, että porukka on todella mukana teemassa koko sydämellään. Ja hei! Jos me selvittiin Suomen Pinkeimmästä Tehtaasta ja pinkeistä vaatteista, eiköhän me hanskata tääkin.

191pienempi

Osa asusteista on sellaisia, että vanha messukävijäkin joutuu oppimaan uusia temppuja. Ohoi Alihankinta: Onhan ensiapu valmiina, jos sellaista tarvitaan?!

188

Vanhaan tapaan osaston vetonauloja (ihmisten lisäksi) ovat erilaiset liikkuvat laitteet. Mustavalkoiset muovilaatikot pyörivät vauhdikkaasti kuljettimella ja robotti työskentelee väsymättä osastollamme. Meillähän ei pueta vain ihmisiä, vaan myös laitteet edustuskuntoon. Kuljetin verhoutuu messujen kunniaksi mustaan satiiniin.

174

 

177

Ei messuja ilman spraymaalausta. Oma porukka alkoi jo ihmetellä, että eikö mitään saada tänä vuonna spraymaalata, mutta kyllä, sentään kynätelineet saivat uudet pinnan. Esitteet mukailevat tietenkin teemaa ja ihan kaikkea tavaraa ei olla vielä painosta saatu, mutta voin luvata, että osastolla on sellaista uniikkia matskua tarjolla, että tulkaas kattomaan ja hakemaan omanne!

Mietin tätä postausta suunnitellessani, että teemojen myötä messujen luonne meille on muuttunut merkittävästi. Messut eivät ole vain rankka työrupeama, vaan tilaisuus, jota odotetaan koko vuosi, suunnitellaan tarkoin, asetetaan tavoitteet ja josta ennen kaikkea nautitaan. Uskon, että teemojen myötä, vaikka ne ovat olleet kuinka hulluja, osastolla on poikkeuksellisen hyvä tunnelma, koska meillä itsellämme on hauskaa. Ja kun meillä on hauskaa, se välittyy myös messuilla kävijöille. Siinä on mielestäni saavutettu jotain hyvin olennaista!

Olet enemmän kuin lämpimästi tervetullut moikkaamaan messuille! Käy rekisteröitymässä ennakkoon messukävijäksi täällä, nähdään osastolla E1000 ja A821!

Kategoria(t): Ei kategoriaa Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.